Πολιτική

Γιάννης Σαρακιώτης στο pagenews.gr: Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ βρίσκεται ενώπιον ενός νέου ραντεβού με την ιστορία

Γιάννης Σαρακιώτης στο pagenews.gr: Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ βρίσκεται ενώπιον ενός νέου ραντεβού με την ιστορία
Δήλωση του Γιάννη Σαρακιώτη, Δικηγόρου – Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων εν όψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος

Το 3ο συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία λαμβάνει χώρα σε μια εξαιρετική δυσμενή συγκυρία για την ελληνική οικονομία, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις και έρχεται να σημάνει την αρχή του τέλους της συνολικής οπισθοδρόμησης της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, βρίσκεται ενώπιον ενός νέου ραντεβού με την ιστορία. Μία ιστορία όπου σήμερα καταγράφεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς ως επικαιρότητα. Σε ένα συνέδριο που έρχεται να υπενθυμίσει στα μέλη του και την ελληνική κοινωνία τον ιστορικό ρόλο και την παρακαταθήκη των δημοκρατικών αγώνων. Σε ένα συνέδριο που συνιστά την απαρχή μίας νέας περιόδου, μιας περιόδου προοδευτικής τομής και ένα νέο ξεκίνημα, με την κοινωνία όρθια και στην πρώτη γραμμή.

Μέσα από το συνέδριο του ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, θα επισφραγίσει ότι είναι ο ισχυρός, ο κεντρικός πόλος μίας πλατύτερης προοδευτικής κοινωνικής συμμαχίας, με την οποία οφείλουν να συνταχθούν όσοι θέλουν πραγματικά να μείνουν συνεπείς απέναντι στις αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκαν και πορεύτηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο δημόσιο βίο. Μία πλατιά προοδευτική κοινωνική συμμαχία, η οποία θα ηγηθεί των αναγκαίων τομών, προκειμένου η επόμενη ημέρα των διαδοχικών κρίσεων, να βρει τη χώρα στην αιχμή του δόρατος των παγκόσμιων εξελίξεων.

Με πρωταγωνιστές τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους του επιχειρείν, τους αγρότες, τη νέα γενιά που δίνει τον αγώνα της καινοτομίας και της διάκρισης. Σε μία χρονική περίοδο που η κοινωνία μας τείνει να ξεχάσει τι σημαίνει ουσιαστική προοπτική, το κόμμα μας, φιλοδοξεί να καταστεί εκείνη η αχτίδα αισιοδοξίας και ελπίδας, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα και αξίζει καλύτερα και μπορεί καλύτερα. Με πίστη στις δυνάμεις της, με όραμα τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

*Ο Ιωάννης Αθ. Σαρακιώτης είναι Δικηγόρος – Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments