Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183: Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183: Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183: Η κίνηση του Αποστόλη να κυκλοφορήσει με τη Σοφία θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η Ευτυχία, αντί για ζήλια, καταλήγει να νιώθει θυμό.

Ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει την αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η Αρετή και για πρώτη φορά συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να παλέψει για ό,τι δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια. Η κίνηση του Αποστόλη να κυκλοφορήσει με τη Σοφία θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η Ευτυχία, αντί για ζήλια, καταλήγει να νιώθει θυμό. Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει ενώ ο Ιάκωβος παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά. Όμως το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183

Τα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς» ανοίγουν δρόμο για το φινάλε της φετινής πρώτης σεζόν της σειράς. Οι συγκρούσεις θα είναι πολλές. Ο Στάθης παραμένει το μήλο της Έριδος καθώς Αρετή και Στέφανος δεν μπορούν να πιστέψουν την «προδοσία» του την ίδια ώρα που ο Κουράκος δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του για την απόφαση του Ιάκωβου να τον φιλοξενήσει.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183

Όμως ανάμεσα σε αντιμαχόμενα πυρά θα βρεθεί και ο Λυκούργος. Η παρουσία της Μέλπως στο σπίτι του είναι κόκκινο πανί για τη Χάιδω ενώ η σχέση του με την Ισμήνη πατάει σε τεντωμένο σκοινί λόγω Κωνσταντίνου. Τέλος, η Μυρτάλη κάνει την έκπληξη, αρνούμενη την πρόταση του Ισίδωρου να δεχτεί το 50% της οικογενειακής περιουσίας, και η Αθηνά υποκύπτει στην έλξη που νιώθει για τον Ιάκωβο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments