Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τον τσάκωσαν στα σύνορα ντυμένο γυναίκα για να μην πολεμήσει

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τον τσάκωσαν στα σύνορα ντυμένο γυναίκα για να μην πολεμήσει

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Το παράξενα ψηλό άτομο με τα γυναικεία ρούχα τράβηξε την προσοχή των συνοριοφυλάκων - Ήθελε να περάσει στη Μολδαβία, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε

Μία ασυνήθιστη ανακάλυψη έκαναν Ουκρανοί συνοριοφύλακες, σε ένα πέρασμα προς τη Μολδαβία όταν εντόπισαν έναν άνδρα με γυναικεία ρούχα, να προσπαθεί να διαφύγει από την Ουκρανία.

Η Κρατική Υπηρεσία Συνοριοφυλακής της Ουκρανίας ισχυρίζεται ότι σταμάτησε ένα ταξί κοντά στην Οδησσό, στα νότια της χώρας, που μετέφερε ένα παράξενα ψηλό άτομο με γυναικεία ρούχα.

Σύμφωνα με τη σελίδα της Υπηρεσίας Συνοριοφυλακής στο Twitter , ο 26χρονος ταξιδιώτης έφερε πιστοποιητικό προσωρινού στρατεύσιμου ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στη Μολδαβία, δημιουργώντας τις υποψίες των φρουρών ότι είχαν στα χέρια τους έναν λιποτάκτη.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα στρατιωτικό νόμο στην Ουκρανία, οι άνδρες ηλικίας μεταξύ 18 και 60 ετών απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τη χώρα και αντ’ αυτού αναμένεται να καταταγούν στον ουκρανικό στρατό για να πολεμήσουν τους Ρώσους.

Η αποκάλυψη

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που κάποιος παρατηρητικός συνοριοφύλακας καθώς έκανε τον έλεγχο στους επιβάτες τον οχημάτων  ζήτησε να κατέβει από το ταξί. Αλλά όταν έκαναν ερωτήσεις οι απαντήσεις είχαν περίεργη χροία…μπάσα.

Αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για λιποτάκτη. Του ζήτησαν τα χαρτιά του και εκείνος τους είπε ότι δεν είναι γυναίκα αλλά άνδρας και τους έδειξε την ταυτότητα του. Αμέσως τον έθεσαν υπό κράτηση.

Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς συνέβη με τον επίδοξο λιποτάκτη, αλλά εικάζεται ότι δεν κατάφερε να φτάσει στη Μολδαβία.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στη στράτευση εάν ένα άτομο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για ιατρικούς λόγους, καθώς κι εκείνοι που μεγαλώνουν μόνοι τους τρία παιδιά, ή  παιδί με αναπηρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments