Trash

Surviror spoiler 15/4: Όλα όσα θα συμβούν στο πάρτι της ένωσης

Surviror spoiler 15/4: Όλα όσα θα συμβούν στο πάρτι της ένωσης
Surviror spoiler 15/4: Οι παίχτες των δύο ομάδων φαίνονται πιο χαρούμενοι από ποτέ είναι αδιανόητο να πιστέψουν ότι κάνουν μπάνιο μετά από τόσους μήνες

Το πάρτι της ένωσης στο Survivor το περίμεναν με τρελή ανυπομονεσία οι παίκτες. Τόσο επειδή πλέον θα μένουν σε μια παραλία αλλά και ότι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο και να απολαύσουν φροντίδες περιποίησης μετά από τόσους μήνες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Τα πλάνα από το επεισόδιο του Σαββάτου είναι χαρακτηριστικά του ενθουσιασμού που επικρατεί ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους. «Σαπουνάδες», «ήρθαμε επιτέλους για μπάνιο», «είμαι έτοιμη να απλώσω τις κρέμες μου», «είμαι έτοιμος να ξεσηκώσω τον ελληνικό λαό», είμαι έτοιμος για την τρελή παρτάρα» είναι μερικές από τις ατάκες των παιχτών του Survivor.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

O σκηνοθέτης, μάλιστα, αναμένεται να χαρίσει και ορισμένα από τα πιο καυτά πλάνα των παιχτών την ώρα που θα κάνουν μπάνιο και θα κουρεύονται. Ώστε να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους στο πάρτι.

 Ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, οι «κόκκινοι» θα αποχαιρετήσουν την παραλία τους και θα μεταφερθούν σε αυτή των «μπλε». Οι παίκτες θα περιποιηθούν τον εαυτό τους μετά από πολλές μέρες, θα φορέσουν καθαρά ρούχα, θα φάνε άφθονα, ενώ θα γίνει και διαγωνισμός τραγουδιού.

Οι εκπλήξεις που για τους παίκτες αλλά και για τους τηλεθεατές δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς στο επεισόδιο του Σαββάτου (16/4) θα δούμε και τραγουδιστή στο πάρτι της ένωσης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΟΝ ΤΙΜΕ», ο Νίκος Κουρκούλης θα είναι φέτος ο τραγουδιστής που θα ανέβει στη σκηνή του Survivor.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιθανώς να φέρει κι έναν ακόμη καλεσμένο – έκπληξη για να διασκεδάσει τους παίκτες σε μια VIP συναυλία, όπως είχε γίνει πέρυσι με τον Jason Derulo.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments