Trash

Μαρία Αντωνά: Το κομπλιμέντο που της έκαναν και δεν της άρεσε

Μαρία Αντωνά: Το κομπλιμέντο που της έκαναν και δεν της άρεσε

Πηγή Φωτογραφίας: instagram-maria_antwna

Μαρία Αντωνά: Απάντησε ανοιχτά για το σχόλιο που άκουσε από ανδρικό πρόσωπο

Η Μαρία Αντωνά πέρασε το βράδυ της Παρασκευής από το εξομολογητήριο του «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά κι απάντησε στις πιο «πικάντικες» ερωτήσεις.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστριας μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον «Survivor» της καρδιάς της, τον Άρη Σοϊλέδη.

Η Αντωνά μίλησε για το χειρότερο κομπλιμέντο που έχει ακούσει ποτέ και είπε ότι της είπαν ότι είναι… μου…άρα, κάτι που όπως τόνισε δεν της άρεσε

Παράλληλα ερωτήθηκε για το σεξ με τον Θέμη Γεωργαντά να την ρωτά εάν έχει κάνει role play και την ίδια να απαντά… «τι είναι αυτό;»

«Όχι δεν έχω κάνει ποτέ», πρόσθεσε «δεν το ήξερα». Ο παρουσιαστής στη συνέχεια τη ρώτησε ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ.

«Το μπαλκόνι του σπιτιού μου, ήτανε νύχτα», είπε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τη Μαρία Αντωνά αν ποτέ έχει κάνει κάποια «κατινιά» σε βάρος συντρόφου της. Εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια: «Έχω απαντήσει σε μηνύματα σαν να είμαι ο Άρης. Έχουμε ο ένας τους κωδικούς του άλλου, όχι όλους. Ξέρουμε τους κωδικούς των τηλεφώνων. Δεν ήταν μπροστά, το το είπα μετά, αφού απάντησα. Τα λέω».

Η ίδια δήλωσε επίσης ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή του Άρη Σοϊλέδη στο reality επιβίωσης, και πως δεν ζηλεύει όσα βλέπει:

«Πριν φύγει του είπα ότι είμαι έτοιμη για όλα, να ακούσω σχόλια. Ήταν δικιά μου προτροπή να πάει στο “Survivor”. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία και στο οικονομικό Χαίρομαι όταν βλέπω να έχει την αποδοχή αλλά έχει εμένα στην καρδιά του. Δεν ζηλεύω. To αν κάποια παίκτρια παραείναι φιλική, θα το συζητήσουμε όταν έρθει από κοντά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments