Focus

Jennifer Aniston: Από τα 30 της αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα αυπνίας

Jennifer Aniston: Από τα 30 της αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα αυπνίας

Πηγή Φωτογραφίας: South China Morning Post

Jennifer Aniston: Η ηθοποιός παραδέχεται ότι «όσο περισσότερο το σκέφτεσαι, τόσο πιο δύσκολο κοιμάται τα βράδια»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον ύπνο της μίλησε η Jennifer Aniston και την αγωνία της “για μία ακόμα νύχτα που θα μετράω τις ρωγμές στους τοίχους”. Η διάσημη ηθοποιός μιλώντας στο People ανέφερε ότι έχει ταλαιπωρηθεί από διαταραχές ύπνου όπως η αϋπνία και το βραδινό στρες, ενώ κάποια περίοδο υπνοβατούσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

“Νομίζω ότι ξεκίνησε κάπου στην ηλικία των 30 ετών, ίσως και νωρίτερα, αλλά όταν είσαι νεότερος δεν παρατηρήσεις τα σημάδια που αφήνει στον οργανισμό σου η έλλειψη ύπνου”, θα πει η Aniston και προσθέτει: “Ξεκίνησε σαν κάτι που απλά το αποδεχόμουν και ξαφνικά αρχίζεις να συνειδητοποιείς τα αποτελέσματα στην καθημερινότητά σου, στη δουλειά σου, στο μυαλό, τη φυσική σου κατάσταση”.

Η Jennifer Aniston εξομολογείται ότι πήγαινε για ύπνο και κατέληγε να κοιτά το ρολόι, μία κίνηση που χαρακτηρίζει απαγορευτική γιατί την έκανε να σκέφτεται διαρκώς την ώρα που περνάει και να μετρά τις ώρες που της απέμεναν για να κοιμηθεί. “Κι όσο πιο πολύ αγχώνεσαι, τόσο πιο δύσκολο να κοιμηθείς”, καταλήγει.

Αν και για πολλά χρόνια δεν έδινε προτεραιότητα στα προβλήματά της με τον ύπνο, αποφάσισε ότι χρειάζεται να ζητήσει ιατρική βοήθεια. “Η αϋπνία κατέληξε κάτι με το οποίο χρειάστηκε να παλεύω διαρκώς”, τονίζει. Άρχισε, λοιπόν, να δουλεύει τις διαταραχές ύπνου με γιατρό και πλέον έχει βρει μία ρουτίνα που τη βοηθάει να κοιμηθεί: δίνει χρόνο στον εαυτό της για να χαλαρώσει, κάνει λίγη yoga και αφήνει το τηλέφωνό της εκτός υπνοδωματίου. Επίσης, φροντίζει να πέφτει για ύπνο την ίδια ώρα κάθε βράδυ, ακόμα κι όταν τα προγράμματα των γυρισμάτων της είναι λίγο ανάστατα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments