Lifestyle

Johnny Depp: Η μάχη του με τον εθισμό στα ναρκωτικά

Johnny Depp: Η μάχη του με τον εθισμό στα ναρκωτικά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Johnny Depp: Όλα όσα αποκαλύφθηκαν στην δικαστική αίθουσα

Ραγδαίες οι εξελίξεις για το διαζύγιο Johnny Depp και Amber Heard καθώς ακούγονται πολύ προσωπικές στιγμές του ζευγαριού. Μάλιστα καλύπτεται και τηλεοπτικά για την ενημέρωση του κόσμου.  Η Amber Heard είχε καταθέσει πως ο σταρ γινόταν “τέρας” κάθε φορά που έπινε και έπαιρνε ναρκωτικά ανοίγωντας το κεφάλιο του Depp με τις ουσίες.

View this post on Instagram

A post shared by johnny depp daily (@johnnydepp_daily)

Κατά τη διάρκεια της δίκης κατέθεσε και ο γιατρός του ηθοποιού, David Kipper, λέγοντας πως ο Depp προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από τις ουσίες κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Heard. Τότε ο ηθοποιός έπινε αλκοόλ, έπαιρνε οπιούχα ναρκωτικά, ηρεμιστικά (βενζοδιαζεπίνες) και διεγερτικά.

Ο 58χρονος σταρ πάλευε με την κατάθλιψη και την αγχώδη διαταραχή και φοβόταν να σταματήσει τα οπιούχα μετά από οδοντιατρική επέμβαση που είχε κάνει. Ο Depp είχε κανονίσει να περάσει με τον γιατρό δύο εβδομάδες στο σπίτι του στην Καραϊβική για να κάνει αποτοξίνωση και πολλές φορές -όπως κατάθεσε ο γιατρός- άλλαζε γνώμη: “Δεν πίστευε ότι θα το κάνει. Αυτό άλλαξε μετά από μια συζήτηση που κάναμε”, είπε εξηγώντας ότι αργότερα, όταν παντρεύτηκε την Heard, έκανε κατάχρηση αγχολυτικών χαπιών.

View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Οι δικηγόροι της Heard προσπαθούν να νικήσουν την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της λέγοντας στο δικαστήριο ότι όσο ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό εκείνος την κακοποιούσε σωματικά, σεξουαλικά και ψυχολογικά με την πλευρά του Depp να αντικρούει τις κατηγορίες ως πλασματικές. Η δικηγόρος της Heard, Elaine Bredehoft είπε χαρακτηριστικά πως “το τέρας έβγαινε κάθε φορά που έπινε ή έπαιρνε ναρκωτικά”.

Το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ‘The Rum Diary’ το 2011 και χώρισε το 2016 όταν η Heard ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του και τον κατηγόρησε για κακοποίηση. Ο Depp είχε αρνηθεί και τότε τις κατηγορίες και το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο τον Αύγουστο του 2016.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments