Focus

Γνωρίστε μερικούς από τους πιο πλούσιους ανθρώπους και τους συζύγους τους

Γνωρίστε μερικούς από τους πιο πλούσιους ανθρώπους και τους συζύγους τους

Πηγή Φωτογραφίας: Celebrity Dresses

Πολλοί από αυτούς ήταν ήδη πλούσιοι από μόνοι τους, οπότε τα χρήματα από τον ή την συζυγό τους είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα!

Ίσως γνωρίζετε ποιοι είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχετε σκεφτεί ποτέ τους συζύγους τους, από την άλλη; Οι άνθρωποι στη λίστα είναι εκείνοι που είναι παντρεμένοι με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Μερικοί από αυτούς διευθύνουν τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές οργανώσεις του κόσμου, ενώ άλλοι προτιμούν να κάνουν δωρεές σε σχολεία και σε άλλους αξιόλογους σκοπούς. Πολλοί από αυτούς είναι πλούσιοι από μόνοι τους, οπότε τα χρήματα του συζύγου τους είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα!

View this post on Instagram

A post shared by Melinda French Gates (@melindafrenchgates)

Μελίντα Γκέιτς

Η Μελίντα Γκέιτς ήταν η γενική διευθύντρια της Microsoft, την οποία ίδρυσαν μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς. Ίδρυσε το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το μεγαλύτερο ιδιωτικό φιλανθρωπικό ίδρυμα στον κόσμο. Έλαβε το πτυχίο και το MBA από το Πανεπιστήμιο Duke. Ζει με τον σύζυγό της στη Μεδίνα της Ουάσιγκτον. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο The Moment of Lift. Έχουν καθαρή περιουσία 70 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρισίλα Τσαν

Η Priscilla Chan, φιλάνθρωπος/παιδίατρος, είναι παντρεμένη με τον Mark Zuckerberg, τον ιδρυτή του Facebook. Παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν μαζί δύο παιδιά. Σπούδασε στο Χάρβαρντ και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι ίδρυσε την Πρωτοβουλία Chan Zuckerberg και έχει δωρίσει πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πρόσφατα δώρισε στο Silicon Valley Community Foundation και στον παλιό χώρο εργασίας της, το Γενικό Νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο. Κατέχουν 18 εκατομμύρια μετοχές του Facebook με χρηματιστηριακή αξία πάνω από 900 εκατομμύρια δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

Μιράντα Κερ

Η Miranda Kerr είναι σύζυγος του Evan Spiegel, του ιδρυτή της Snap, Inc. Η αξία είναι 18 εκατομμύρια δολάρια. Έγινε γνωστή αφού εμφανίστηκε ως άγγελος στην ετήσια επίδειξη εσωρούχων της Victoria’s Secret. Εργάστηκε επίσης ως μοντέλο για τον David Jones στην Αυστραλία. Ξεκίνησε το μόντελινγκ όταν ήταν μόλις 13 ετών. Κέρδισε έναν διαγωνισμό του περιοδικού Dolly το 1997. Το μοντέλο είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα στον τομέα του. Έχει γράψει ένα βιβλίο και λάνσαρε μια σειρά περιποίησης δέρματος που ονομάζεται KORA Organics.

Τζάνετ Τζάκσον

Η Janet Jackson είναι μια ηθοποιός και τραγουδίστρια-τραγουδοποιός που είναι εύκολα μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στον κόσμο. Η ταλαντούχα γυναίκα είναι και φανταστική χορεύτρια. Η αδελφή του αείμνηστου βασιλιά της ποπ εμφανίστηκε στα Fame, The Jacksons, Good Times, Diff’rent Strokes. Υπέγραψε συμφωνία με την A&M Records το 1982 και κυκλοφόρησε πολλά άλμπουμ. Το τρίτο και το τέταρτο είχαν τεράστιες επιτυχίες. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Jimmy Jam και τον Terry Lewis. Ο Wissam Al Mana, με περιουσία 190 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι ο πρώην σύζυγός της.

View this post on Instagram

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Ρίτα Γουίλσον

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι παντρεμένοι από το 1988. Ο Τσέστερ και ο Τρούμαν, είναι οι δύο γιοι τους. Μπορεί να την γνωρίζεται μέσα από ρομαντικές κωμωδίες όπως το Sleepless in Seattle. It’s Complicated, Now and then, The Story of Us, Runaway Bride, All the Way, The Good Wife, and Girls. Το 2002, έκανε την παραγωγή του My Big Fat Greek Wedding. Ο σύζυγός της  έχει καθαρή περιουσία 100 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments