Lifestyle

Adriana Lima: Αποκάλυψε τι μωρό περιμένει

Adriana Lima: Αποκάλυψε τι μωρό περιμένει

Πηγή Φωτογραφίας: Marie Claire

Adriana Lima: Δείτε το φύλο του μωρού και πως το ανακοίνωσε

Η Andriana Lima σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για τρίτη φορά και η χαρά της δεν κρύβεται. Πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με έναν ωραίο και αστείο video στο instagram και αυτή τη φορά, αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ένας λόγος που δεν ξέρουμε πολλά για τη σχέση της με τον Andre Lemmers. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους βγαίνουν  περίπου έναν χρόνο.

Η Andriana Lima έχει ακόμη δυο κόρες από τον γάμο της με τον Σέρβο παίκτη μπάσκετ, Marko Jarić, τις Valentina και Sienna.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

«Και η αποκάλυψη είναι… Ευχαριστώ πολύ @genderrevealmiami που δημιουργήσατε μέσα σε λίγο χρόνο ένα τόσο υπέροχο gender reveal. Ευχαριστώ επίσης τον @alebomeny και τον @lucas.bomeny που απαθανάτισε αυτήν τη στιγμή! Ευχαριστώ @patycantoni που μας έκανες όλους όμορφους! #babygenderreveal», έγραψε η Andriana Lima το βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο είναι αγοράκι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments