Lifestyle

Julia Roberts: Θα παίξει σε ρομαντική ταινία μετά από 20 ολόκληρα χρόνια

Julia Roberts: Θα παίξει σε ρομαντική ταινία μετά από 20 ολόκληρα χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Pinterest- The Express Tribune

Η νέα ταινία της Julia Roberts ‘Ticket to Paradise’ θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στις 21 Οκτωβρίου και ανυπομονούμε

Η Julia Roberts είναι ίσως η καλύτερη ηθοποιός στα χρονικά. Την μάθαμε κυριώς από τις ρομαντικές ταινίες της και πάντα μας συγκινούσε. Με την αστεία, όμορφη και έξυπνη περσόνα που υποδύοταν τις περισσότερες φορές κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο της και το αστείρευτο χιούμορ της και να γίνει η βασίλισσα των rom-coms.

Η σταρ, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times, επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο σε rom-com μετά από σχεδόν 20 χρόνια. “Μου αρέσει να γελάω και να είμαι αστεία” είπε εξηγώντας ότι “έχει περάσει πολύς καιρός” και πως δεν ήταν κάτι που είχε προγραμματίσει: “Δεν το σχεδίασα, απλά δεν έβρισκα κάτι που με ενδιέφερε. Εκπλήσσομαι πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια”.

Η Roberts επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με δύο μεγάλους ρόλους, στο Ticket to Paradise με τον George Clooney όπου υποδύεται μια μητέρα που ταξιδεύει με τον πρώην σύζυγό της στο Μπαλί και στο Gaslit με τον Sean Penn όπου υποδύεται την Martha Mitchell, την σύζυγο του δικηγόρου του πρόεδρου Richard Nixon. Όπως λέει η Roberts: “Οι άνθρωποι μερικές φορές μπερδεύουν το πόσο χρόνος έχει περάσει από τότε που πρωταγωνιστούσα σε μια ρομαντική κομεντί και πιστεύουν ότι δεν ήθελα να κάνω μία. Εάν είχα διαβάσει κάτι που θα ήταν επιπέδου Notting Hill ή My Best Friend Wedding θα το έκανα” είπε.

Η νέα ταινία της Julia Roberts ‘Ticket to Paradise’ θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στις 21 Οκτωβρίου

Το Ticket to Paradise που θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο, όπως λέει, είναι μια τέτοια ταινία “δεν υπήρχαν άλλες πριν από αυτή που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Ol Parker . Όταν διάβασε το σενάριο, σκέφτηκε πως “αυτό θα λειτουργήσει μόνο εάν είναι ο George Clooney” με τον ηθοποιό να σκέφτεται το ίδιο και για εκείνη. “Το να πάω από τον John και την Martha Mitchell και να παίξω αυτές τις πολύ σκηνές με τον μεγαλύτερο δραματικό ηθοποιό της εποχής μου, τον Sean Penn, και μετά να πάω στην Αυστραλία με τον George και να παίξω αυτές τις πολύ αστείες σκηνές, ζω το όνειρο της υποκριτικής”.

Όπως είπε για τα 25 χρόνια που έχουν περάσει από την κυκλοφορία του ‘My Best Friend’s Wedding’ και τα 23 από το’Notting Hill’, η ηθοποιός είπε: “Δεν μπορεί να είναι 20 χρόνια σωστά; Εάν πίστευα ότι κάτι ήταν καλό θα το είχα κάνει. Αλλά απέκτησα και τρία παιδιά τα τελευταία 18 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments