Trash

Η Kim άργησε αλλά κατάλαβε τι ήθελε ο Pete Davidson από εκείνη

Η Kim άργησε αλλά κατάλαβε τι ήθελε ο Pete Davidson από εκείνη

Πηγή Φωτογραφίας: Glamour UK

Kim: «Ο Pete είχε το «Big D*ck Energy» που χρειαζόμουν μετά το πρώτο φιλί»

Η Kim μπορεί να άργησε αλλά το κατάλαβε μετά το πρώτο φιλί πως ο Pete Davidson έχει big d*ck energy. Μιλώντας για το νέο της ριάλιτι στο Hulu, The Kardashians, αποκάλυψε ποια είναι η πραγματική σχέση με το νέο αμόρε της, αλλά και πώς της φάνηκε το πρώτο τους φιλί στο πλατό του Saturday Night Live, την ημέρα που το παρουσίασε. Οι δυο τους είχαν μεταμφιεστεί σε Aladdin και Jasmine, είχαν ανέβει στο μαγικό χαλί και «παρότι ήταν στημένο, ένιωσα ένα σκίρτημα», εξήγησε η Kim.

«Δεν ήταν κανένα τρελό συναίσθημα»

Το επεισόδιο προβλήθηκε, η Kim γύρισε σπίτι και σκεφτόταν εκείνο το φιλί για μέρες – κυρίως γιατί ήταν το πρώτο που έδωσε σε κάποιον εκτός του Kanye West μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

«Σκεφτόμουν πως, ουάου, δεν έχω φιλήσει κανέναν άλλο εδώ και 10 χρόνια, οπότε γίνομαι ανόητη και δεν είναι τίποτα, και μερικές μέρες μετά, έλεγα “Υπήρχε ένα big d*ck energy εκεί πέρα”», δήλωσε χαρακτηριστικά στο podcast Not Skinny But Not Fat.

Η Kim Kardashian είναι τρελά ερωτευμένη, και φαίνεται πως ζει το κάθε δευτερόλεπτο με τον αγαπημένο της. Ανεβάζει φωτογραφίες με τον Pete Davidson, δε διστάζει να μιλήσει δημόσια για τη σχέση του – στο Entertainment Tonight, συγκεκριμένα, δήλωσε πως «είναι τόσο αυθεντικός και είναι τέλειο το να καθόμαστε απλά και να μην κάνουμε τίποτα, να βλέπουμε τηλεόραση και να μην κάνουμε τίποτα. Το αγαπημένο μου πράγμα είναι το να βρίσκω άτομα με τα οποία μπορώ να μην κάνω τίποτα. Είναι ό,τι καλύτερο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments