Ελλάδα

Τέλος το θρίλερ με τη 15χρονη – Βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Τέλος το θρίλερ με τη 15χρονη – Βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας
Καλά είναι τα νέα στην υπόθεση εξαφάνισης της 15χρονης Φ. Γ., που είχε εξαφανιστεί χθες [20/4], καθώς εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας

Καλά είναι τα νέα στην υπόθεση εξαφάνισης της 15χρονης Φ. Γ., που είχε εξαφανιστεί χθες [20/4], καθώς εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, όπου θα δώσει κατάθεση. Μάλιστα εκεί βρίσκονται και οι γονείς της.

Η αστυνομία αναφέρει ότι η έρευνα είχε επικεντρωθεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο η ανήλικη είχε σχέση.

Πρόκειται για νεαρό Ρομά από τη δυτική Αττική και ένα από τα σενάρια που εξεταζόταν είναι η 15χρονη να είχε προγραμματίσει να φύγει από το σπίτι της για να πάει μαζί του για διακοπές την περίοδο των εορτών.

Το Τμήμα Αναζητήσεων της Αστυνομίας είχε στείλει σήμα με τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία της 15χρονης σε αστυνομικές υπηρεσίες ανά την Ελλάδα.

Η 15χρονη αποχώρησε στις 18.00, απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, από το σπίτι της στο Περιστέρι και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με την άμεση κινητοποίηση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και της Αστυνομίας να φέρνει, ευτυχώς, αποτελέσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments