Lifestyle

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα 96α γενέθλια της στο Sandringham

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα 96α γενέθλια της στο Sandringham

Πηγή Φωτογραφίας: bbc.com - ZEE5

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ταξίδεψε με ελικόπτερο στο κτήμα της στο Νόρφολκ, όπου εκεί θα περάσει τα γενεθλιά της με φίλους και συγγενείς.

Η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας ταξίδεψε με ελικόπτερο στο κτήμα της στο Νόρφολκ, όπου θα συνοδεύεται από την οικογένεια και τους φίλους της. Σύμφωνα με διεθνείς πηγές θα μείνει σε ένα εξοχικό σπίτι στο κτήμα που άρεσε ιδιαίτερα στον εκλιπόντα σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Μια φωτογραφία κυκλοφόρησε για τον εορτασμό των γενεθλίων, που δείχνει τη βασίλισσα με δύο πόνυ μάλιστα η ίδια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τα άλογα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου μένει πλέον κυρίως η Βασίλισσα, και την δείχνει με δύο πόνυ Fell, τα οποία θα εμφανιστούν στο προσεχές Royal Windsor Horse Show.

Ευχές γενεθλίων

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ευχήθηκαν χρόνια πολλά στη βασίλισσα στο Twitter, αποκαλώντας την μονάρχη «έμπνευση για τόσους πολλούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και τον κόσμο» και μοιράζοντας μια φωτογραφία της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου με τα εγγόνια τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε πει για την Βασίλισσα ότι «μετά από μια ορισμένη ηλικία βαριέσαι τα γενέθλια». Αλλά της αρέσει να τα περνά κάθε χρόνο στο Wood Farm, ένα εξοχικό σπίτι που περιγράφεται ως «μικρό και οικείο» από την πρώην οικονόμο Teresa Thompson, και έχει αναμνήσεις με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments