Lifestyle

Ίλον Μασκ: Απαντάει αν ήρθε σε ερωτική επαφή συγχρόνως με την Άμπερ Χαρτ και την Κάρα Ντελαβίν

Ίλον Μασκ: Απαντάει αν ήρθε σε ερωτική επαφή συγχρόνως με την Άμπερ Χαρτ και την Κάρα Ντελαβίν

Πηγή Φωτογραφίας: The TeCake

Ίλον Μασκ: Στα όσα ισχυρίστηκε ο Τζόνι Ντεπ για την Άμπερ Χαρτ και την Κάρα Ντελαβίν, απάντησε ο ισχυρός άνδρας.

Η πολύκροτη δίκη για το διαζύγιο του Τζονι Ντεμπ και της Άμπερτ Χαρτ συνεχίζεται και μάλιστα έρχονται άγνωστες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας. Ο σούπερ σταρ ηθοποιός να τονίσουμε ότι κατηγορείται για κακοποίηση.

View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Μεταξύ άλλων στη δίκη ακούστηκε ότι η διάσημη ηθοποιός είχε συνευρεθεί ερωτικά ταυτόχρονα με τον Ίλον Μασκ και την Κάρα Ντελαβίν, κάτι στο οποίο απάντησε ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο.

Μιλώντας στο PageSix, ο δισεκατομμυριούχος της Tesla είπε: «Η Κάρα και εγώ είμαστε φίλοι, αλλά ποτέ δεν είχαμε σχέση. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και αυτή», είπε αρχικά για το πασίγνωστο μοντέλο, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε την σχέση του με την Άμπερ Σμιθ, λέγοντας: «Θα ήθελα επίσης να επιβεβαιώσω οτι η Άμπερ και εγώ ξεκινήσαμε να βγαίνουμε μαζί, ένα μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου. Δεν νομίζω να ήμουν κοντά της, κατά την διάρκεια του γάμου της».

Μάλιστα, ο Μασκ προέτρεψε τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να «θάψουν τα τσεκούρια και να προχωρήσουν. Η ζωή είναι πολύ μικρή για τόσο μεγάλη αρνητικότητα. Κανείς δεν πρόκειται να πει, όταν τελειώσει όλο αυτό, πως ήθελε η δικαστική διαμάχη να έχει μεγάλη διάρκεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments