Focus

Angelina Jolie: Προσπαθεί να καταστρέψει τον Brad Pitt με όποιον τρόπο μπορεί

Angelina Jolie: Προσπαθεί να καταστρέψει τον Brad Pitt με όποιον τρόπο μπορεί

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr- BBC- Mad TV

Angelina Jolie: Όσο η υπόθεση για την κηδεμονία των παιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη, η ηθοποιός δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα.

Όπως όλα δείχνουν, η Angelina Jolie θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει την κηδεμονία των παιδιών της, αναζητώντας τρόπους για να πληγώσει τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt. Πρόσφατα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέα επίθεση της ηθοποιού, αυτή τη φορά μέσω μήνυσης στο FBI.

Με ανώνυμη καταγγελία- ωστόσο όλα δείχνουν πως πρόκειται για την ίδια-, η Jolie έκανε μήνυση στο FBI προκειμένου να μάθει περισσότερα για την έρευνα που διεξάχθηκε πριν από 6 χρόνια σχετικά με το περιστατικό στο τζετ.

Ζητά πληροφορίες από το FBI

Πιο αναλυτικά, το 2016 το FBI είχε ανοίξει την υπόθεση, προσπαθώντας να διερευνήσει αν ο Brad Pitt υπήρξε κακοποιητικός απέναντι στα παιδιά του, ύστερα από έναν τσακωμό με τον 15χρονο τότε Maddox, ενώ η οικογένεια βρισκόταν στον αέρα. Ύστερα από την ανώνυμη κλήση που ξεκίνησε την ιστορία, από την οποία αποδείχθηκε πως ο Pitt ήταν αθώος, λίγες ημέρες αργότερα η Jolie έκανε αίτηση διαζυγίου.

6 χρόνια αργότερα, μία γυναίκα που δεν θέλει να δώσει το όνομά της στη δημοσιότητα μηνύει το FBI για πληροφορίες που έχουν σχέση με μία έρευνα που διεξήχθη για ένα περιστατικό σε ιδιωτικό τζετ, το οποίο σχετιζόταν με ενδοοικογενειακή βία. Όπως καταλαβαίνουμε, τα κοινά στοιχεία είναι αρκετά.

Στην ουσία, η Jolie ζητάει περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, λέγοντας πως είναι ουσιώδεις ώστε τα παιδιά της να λάβουν την κατάλληλη θεραπεία μετά το τραύμα. Από την άλλη, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η κίνηση της Jolie είναι ένας ακόμα τρόπος να βρει πληροφορίες που να καταστρέφουν τον Pitt.

Υπάρχει μικρό προηγούμενο για το FBI να μοιράζεται πληροφορίες για έρευνα που έκλεισε χωρίς κατηγορίες. Η Angelina πιθανώς ψάχνει μικρές πληροφορίες, κάτι άλλο που μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον του Brad για να τον πληγώσει. Είναι μία απεγνωσμένη επιχείρηση ψαρέματος προσπαθώντας να βρει κάτι που πιθανώς δεν υπάρχει στις σημειώσεις του FBI και να το δημοσιοποιήσει”, ανέφερε πηγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments