Focus

Michelle Obama: Η στάση που κρατάει απέναντι στους συντρόφους των παιδιών της

Michelle Obama: Η στάση που κρατάει απέναντι στους συντρόφους των παιδιών της

Πηγή Φωτογραφίας: people.com-hellomagazine- CultureMap Austin

Michelle Obama: Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε στις κόρες της, Malia και Sasha.

Καλεσμένη στην τελευταία σεζόν της εκπομπής της Ellen DeGeneres, η Michelle Obama, η οποία έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στο talk show, αναφέρθηκε στη ζωή της μετά την Προεδρία του Barrack Obama αλλά και στο πώς είναι τώρα τα πράγματα που τα παιδιά της βρίσκονται στο πανεπιστήμιο.

Γενικότερα, το ζευγάρι των Obama μέχρι τώρα προσπαθούσε να κρατά τις δύο κόρες τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τη δική τους ασφάλεια, πέρα φυσικά από τις προσωπικές τους αναρτήσεις στα social media. Πάντως, λίγα πράγματα είχαν κυκλοφορήσει για την προσωπική ζωή της 23χρονης Malia και της 20χρονης Sasha.

Παρόλα αυτά, η διάσημη μητέρα τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έκανε ένα σχόλιο για τις σχέσεις τους

Ειδικότερα, η Obama θυμήθηκε πως στην πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή της DeGeneres ήταν μαζί με τις κόρες της που τότε ήταν 8 και 11 ετών, σε μία συναυλία του συγκροτήματος Jonas Brothers, το οποίο λάτρευαν οι μικρές. “Τώρα φέρνουν στο σπίτι ενήλικες άντρες. Τώρα έχουν συντρόφους και πραγματικές ζωές και όλα αυτά. Μεγάλωσαν μπροστά στα μάτια μας και το κάνουν καλά”, δήλωσε με μία αίσθηση χιούμορ η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για τις σχέσεις των παιδιών της.

Και παρά το γεγονός πως αναφέρθηκε δημόσια πρώτη φορά στις ερωτικές τους ζωές, δεν έκανε κάποιο περαιτέρω σχόλιο σε ό,τι αφορά την ταυτότητα των συντρόφων της Malia και της Sasha. Η τελευταία φορά που είχε κυκλοφορήσει κάτι σχετικό με σύντροφο της Malia ήταν το 2017, όταν φωτογραφίες της με τον Βρετανό σπουδαστή Rory Farquharson είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ειδικότερα, ο Farquharson θεωρείται πως προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια, που έχει μάλιστα σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν ακόμα η σχέση αυτή υφίσταται, αφού και η Obama δεν έδωσε καμία παραπάνω πληροφορία.

Αντίθετα, για τη ζωή της Sasha, η οποία πρόσφατα μεταφέρθηκε από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, δεν έχει ακουστεί τίποτα, πράγμα που πιθανολογούμε πως προτιμά να παραμείνει έτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments