Lifestyle

Bruce Willis: Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η κόρη του

Bruce Willis: Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η κόρη του

Πηγή Φωτογραφίας: Forbes

Bruce Willis: Η κόρη του θυμάται μια πολύ τρυφερή στιγμή με τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν ακόμη παιδί.

H ηθοποιός και τραγουδίστρια Rumer Willis είναι η μεγαλύτερη κόρη του διάσημου ηθοποιού Bruce Willis και της Demi Moore και φαίνεται πως έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της. Το αποδεικνύει άλλωστε και το post που μοιράστηκε η Rumer την Πέμπτη, συγκινώντας τους ακόλουθους της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rumer Willis (@rumerwillis)

Η Rumer δημοσίευσε λοιπόν μια τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία βλέπουμε τον Bruce Willis να τη φιλάει στο μέτωπο, όταν εκείνη ήταν ακόμη κοριτσάκι.

Την εικόνα συνοδεύει η λακωνική λεζάντα “P A P A”

Η Rumer όπως και όλη η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού στέκεται στο πλευρό του καθώς ο Bruce αντιμετωπίζει σοβαρή νευρολογική πάθηση, που δεν του επιτρέπει πλέον να πρωταγωνιστεί τον κινηματογράφο. Μάλιστα, η Rumer, είχε μοιραστεί και άλλη μια οικογενειακή στιγμή: μια φωτογραφία που έδειχνε εκείνη, τον πατέρα της και τη μικρότερη αδερφή της Scout Willis, που σήμερα είναι 30 ετών.

Ο 67χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος σήμερα με την Εmma Heming Willis με την οποία έχει δύο κόρες, τη 10χρονη Mabel και την 7χρονη Evelyn, ενώ με την πρώτη του σύζυγο, τη Demi Moore έχει τρεις ακόμη κόρες- τη Rumer, Scout και Tallulah. Ο Willis και η Moore κατόρθωσαν εξαρχής να παραμείνουν φίλοι, αγαπημένοι και δεμένοι κι έτσι οι δυο οικογένειας είναι ενωμένες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments