Trash

Survivor Spoiler 24/04: Αυτούς τους Μπλε διαλέγουν οι Κόκκινοι για το ταξίδι στο Μαϊάμι

Survivor Spoiler 24/04: Αυτούς τους Μπλε διαλέγουν οι Κόκκινοι για το ταξίδι στο Μαϊάμι

Πηγή Φωτογραφίας: TvFreaks

Survivor Spoiler 24/04: Όλοι έχουν ανάγκη να ξεφύγουν από την παραλία τους και να ξαναδούν κόσμο μετά από τρεις μήνες εγκλεισμού.

Το Survivor επιστρέφει τη Δευτέρα του Πάσχα και το έπαθλο για τις δύο ομάδες είναι ονειρικό. Ο Ατζούν αναλαμβάνει την παρουσίαση καθώς ο Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα για διακοπές και φέρνει μαζί του το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι.

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα λόγω πάσχα, οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα ριχτούν και πάλι στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Η αποχώρηση της Τζο φαίνεται πως χάλασε τα σχέδια του Σπύρου Μαρτίκα, που πίστευε ότι η Σοφιάννα θα αποχωρούσε. Οι εντάσεις στους Μπλε συνεχίζονται και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει να βάζει το χεράκι του.

Τι θα συμβεί όμως με το ταξίδι; Όλοι έχουν ανάγκη να ξεφύγουν από την παραλία τους και να ξαναδούν κόσμο μετά από τρεις μήνες εγκλεισμού.

Οι Κόκκινοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να κερδίσουν το ταξίδι. Ο Ατζούν θα τους αποκαλύψει ότι μαζί τους μπορούν να πάρουν και δύο άτομα από την μπλε ομάδα. Ποιους θα διαλέξουν;

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι αυτοί που θα απολαύσουν το Μαϊάμι μαζί με την Κόκκινη Ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments