Focus

Bruno Mars: Ο απόλυτος pop καλλιτέχνης που γεμίζει τα στάδια σε κάθε του εμφάνιση

Bruno Mars: Ο απόλυτος pop καλλιτέχνης που γεμίζει τα στάδια σε κάθε του εμφάνιση

Πηγή Φωτογραφίας: Spotify – Web Player

Bruno Mars: Ο ίδιος σημειώνει μια άκρως επιτυχημένη πορεία στη μουσική βιομηχανία

Το όνομα του Bruno Mars είναι συνώνυμο της σύγχρονης pop, με την εξέλιξή του να αποτελεί πρότυπο προς μίμηση για κάθε ανερχόμενο καλλιτέχνη. Από την αρχή της καριέρας του έως και σήμερα, έχει χαρίσει στη music industry μια δόση από τα ’80s, αλλά και μια απόδειξη για το πώς πρέπει να είναι η pop αυτής της εποχής. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το πρώτο του κομμάτι, “Just the Way You Are”, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2010 κι έγινε αμέσως must-listen σε κάθε σημείο του κόσμου. Από τότε, δε σταματά μας εκπλήσσει και να χαρίζει τη μία μεγάλη επιτυχία μετά την άλλη, καθώς και να υπογράφει συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Mars (@brunomars)

Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Bruno Mars συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των charts από το πρώτο του σινγκλ “Just the Way You Are” το 2010 και στη συνέχεια μέσω του πιο πρόσφατου εγχειρήματος Silk Sonic με τον Anderson .Paak και την Νο. 1 επιτυχία τους “Smokin’

Μέχρι σήμερα, ο Mars έχει κερδίσει 11 βραβεία Grammy και μάλιστα κατέχει τέσσερα ρεκόρ στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, συμπεριλαμβανομένης της ερμηνείας με τις περισσότερες προβολές για το σόου του στο Super Bowl Halftime το 2015, τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο. 1 στις πωλήσεις ψηφιακών τραγουδιών στις ΗΠΑ για Το “Uptown Funk” το 2017 και ο πρώτος άνδρας καλλιτέχνης που πέτυχε τρία single με πωλήσεις 10 εκατομμυρίων το 2017.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Mars (@brunomars)

Κάνοντας το ντεμπούτο του  στη μουσική ως ο νεότερος μιμητής του Έλβις  ο Mars μετατράπηκε αργότερα σε έναν από τους πιο περιζήτητους τραγουδοποιούς στην ποπ και την R&B, συνεργαζόμενος με όλους από την Adele, την Alicia Keys, τον Jay-Z, τον Kanye West και άλλους πολλούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments