Ελλάδα

Έγκλημα στην Πάτρα: “Μονόδρομος η εγκληματική ενέργεια” [vid]

Έγκλημα στην Πάτρα: “Μονόδρομος η εγκληματική ενέργεια” [vid]
Το θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα καλά κρατεί, με την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να είναι έτοιμη να ζητήσει εκ νέου νέο γονιδιακό έλεγχο

Το θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα καλά κρατεί, με την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να είναι έτοιμη να ζητήσει εκ νέου νέο γονιδιακό έλεγχο.

Παρόλα αυτά οι ειδικοί σημειώνουν πως δε θα βρεθεί κάτι νέο, ενώ περισσότερο είναι για να κερδίσει χρόνο. «Είναι απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού», υποστήριξε στο ΣΚΑΪ ο Ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

«Δε νομίζω ότι μπορεί να προκύψει κάτι από αυτόν τον έλεγχο από τη στιγμή που έχει γίνει ο γενετικός έλεγχος και έχει αποκαλύψει ότι δεν υπάρχει κάποιο νόσημα που να συνδέει τους τρεις θανάτους μεταξύ τους», είπε στη συνέχεια.

Εκτίμησε, επίσης, ότι θα έχουμε ανατροπές με την ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται σε σχέση με τις πρώτες εκθέσεις και ενδεχομένως θα βρεθούν επιπλέον στοιχεία.

Όπως εξήγησε, από τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται ο παθολογικός θάνατος των δύο παιδιών «είναι μονόδρομος η εγκληματική ενέργεια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments