Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εμφανίζεται πρώτη φορά χωρίς μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εμφανίζεται πρώτη φορά χωρίς μάσκα

Πηγή Φωτογραφίας: Παναγόπουλος/ Ευρωκίνηση

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Την Πέμπτη πρόκειται για πρώτη φορά να εμφανιστεί χωρίς την μάσκα της στους Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Για πρώτη φορά μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόκειται να εμφανιστεί χωρίς στην μάσκα της.  Την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά εμφανίζεται χωρίς την μάσκα της, στους «Πρωταγωνιστές». Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Η γυναίκα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με τη δύναμη της ψυχής της «γυρνάει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξηγεί την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη. Η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» την ακολουθεί στα χειρουργεία της και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού.

Τι θα περιλαμβάνει η εκπομπή

Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020.

Οι «Πρωταγωνιστές» θα μεταδώσουν video από τα podcast της Ιωάννας με την Κατερίνα Βρανά, την Καρολίνα Πελενδρίτου, την Αλέκα Ψαράκου – μητέρα της Γαρουφαλλιάς – αλλά και από την συνταρακτική της συνομιλία με τον ψυχίατρό της, Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments