Αθλητισμός

ΑΕΚ: Όλα δείχνουν… Αλμέιδα

ΑΕΚ: Όλα δείχνουν… Αλμέιδα

Πηγή Φωτογραφίας: El Futbolero US

Ο Ματίας Αλμέιδα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες -σε συντριπτικό βαθμό πλέον- να είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες -σε συντριπτικό βαθμό πλέον- να είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα για να συναντηθεί με το Δημήτρη Μελισσανίδη κι η κίνηση αυτή σήμαινε πολλά.

Παρότι από την ΠΑΕ υποβάθμιζαν το γεγονός, διαρρέοντας την πληροφορία ότι εξετάζονται κι άλλοι στόχοι, στην πραγματικότητα ο 48χρονος προπονητής ήταν ο «εκλεκτός». Στις ημέρες που μεσολάβησαν συνεχίστηκαν οι συζητήσεις, με ένα λογικό «διάλειμμα» λόγω του Πάσχα, και πλέον όλα είναι έτοιμα για να πάρει το σχέδιο την τελική του μορφή. ΑΕΚ: Υπογράφει ο Ματίας Αλμέιδα

Οι πληροφορίες συνηγορούν ότι «ο κύβος ερρίφθη» και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ανταλλαγή εγγράφων. Πολύ σύντομα θα υπάρξει και τοποθέτηση από τους «κιτρινόμαυρους» που φαίνεται πως θα πετύχουν τον πρωταρχικό στόχο τους, που ήταν να έχει «κλείσει» το θέμα του προπονητή με το που θα μπει ο Μάιος.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός που κατέκτησε το Champions League της CONCACAF (Βόρεια, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική) με την Κρους Αζούλ το 2018, θα έρθει στην Ελλάδα με πολυμελές επιτελείο. Δεν αποκλείεται να έχει μαζί και τους έξι συνεργάτες με τους οποίους δούλεψε μαζί στο τελευταίο του πόστο, στο Σαν Χοσέ και το επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS).

Οι διοικούντες της Ένωσης θεωρούν λότι είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ομάδα στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναμένεται άμεσα να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Παρουσιάζει τη νέα φανέλα η ΑΕΚ

Η φανέλα της νέας εποχής! Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser, με τον Σέρχιο Αραούχο να βρίσκει μέσα στην “Αγια – Σοφιά” την εμφάνιση της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

H Νike σχεδίασε και έχει ήδη έτοιμη την εμφάνιση με την οποία η παίκτες της ΑΕΚ θα… μπουν στην “Αγια – Σοφιά OPAP Arena”.

Η ΑΕΚ έδωσε ήδη ένα teaser της νέας εμφάνισης. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο Σέρχιο Αραούχο ο οποίος περπατά μέσα στο υπό κατασκευή γήπεδο, ανοίγει ένα μικρό χρηματοκιβώτιο και πιάνει στα χέρια του τη νέα εμφάνιση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments