Ελλάδα

Αυγενάκης: “Ο Πάιατ είναι πρεσβευτής της Ελλάδας στις ΗΠΑ”

Αυγενάκης: “Ο Πάιατ είναι πρεσβευτής της Ελλάδας στις ΗΠΑ”

Πηγή Φωτογραφίας: Facebooktags/augenakis/

Τους δεσμούς φιλίας με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, αλλά και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα, ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τους δεσμούς φιλίας με τον πρέσβη των ΗΠΑ και υποψήφιο Υπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ενέργεια, Τζέφρι Πάιατ, αλλά και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα, ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Με ανάρτησή του στo προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο υφυπουργός Αθλητισμο;y αναφέρθηκε στη συμβολή του Τζέφρι Πάιατ για τον Διεθνή Ποδηλατικό γύρο Ελλάδας. Αυγενάκης

Αναλυτικά η ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

«Με τον πρέσβη των ΗΠΑ και υποψήφιο Υπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ενέργεια, καλό φίλο, Τζέφρι Πάιατ, εδώ και καιρό μας ένωσε η αγάπη για τα σπορ και κυρίως για το ποδήλατο.

Τα κοινά ενδιαφέροντα μάς βοήθησαν να προωθήσουμε ακόμα πιο παραγωγικά τις διμερείς σχέσεις των χωρών μας στον αθλητισμό και είμαι βαθιά ικανοποιημένος και υποχρεωμένος για την αμέριστη στήριξή του, την παρουσία του στο Ηράκλειο και τα κολακευτικά του λόγια σε ότι αφορά στη διοργάνωση του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Αντιλήφθηκε αμέσως ότι η αναβίωση του Αγώνα σε τόσο υψηλό επίπεδο θα βοηθήσει την Ελλάδα όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε επίπεδο κοινωνικής συνείδησης για τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα του ποδηλάτου ως μέσου βιώσιμης κινητικότητας.

Είναι λάτρης της χώρας μας και θα αφήσει σε λίγες ημέρες την πρεσβεία ως «πρεσβευτής» πια της Ελλάδας στις ΗΠΑ. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τόπο μας και τις προοπτικές ανάπτυξής του.

Φίλε Τζέφρι, σε ευχαριστούμε πολύ”.

Αυγενάκης: Ώρα για… ορθοπεταλιά

“Ήρθε η ώρα για την ορθοπεταλιά της χώρας. Η Ελλάδα μας κάνει το ντεμαράζ της, δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης”, στην εκδήλωση παρουσίασης ομάδων και αθλητών του «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος» που ξεκινάει από το Ηράκλειο.

Όπως ανέφερε ο κ. Αυγενάκης: «Αισθάνομαι ενθουσιασμένος και υπερήφανος που καλωσορίζω τη διεθνή ποδηλατική ελίτ στον τόπο μου, στην Κρήτη. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς τους Κρητικούς να βρίσκεται το νησί μας, η Ελλάδα μας, στο παγκόσμιο αθλητικό επίκεντρο και να αποτελεί το σημείο επανεκκίνησης της ποδηλασίας στη χώρα μας. Αναβιώνουμε, έπειτα από 10 χρόνια, μια σπουδαία διεθνή διοργάνωση και μάλιστα στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο, που έχει διεξαχθεί ποτέ: Τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments