Lifestyle

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πάει βόλτα την Ελλάδα στην Times Square της Νέας Υόρκης

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πάει βόλτα την Ελλάδα στην Times Square της Νέας Υόρκης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μια ακόμη διάκριση για την σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια

H Νατάσα Θεοδωρίδου ξεπέρασε για ακόμα μία φορά τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς φιγουράρει σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης! Μια από τις επιτυχημένες ελληνίδες ερμηνεύτριες, η δική μας Νατάσα Θεοδωρίδου, φιγουράρει στη δημοφιλέστερη πλατεία του κόσμου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φιγουράρει στην παγκόσμια playlist του Spotify EQUAL. Το Spotify, η δημοφιλέστερη music streaming πλατφόρμα, επιλέγει μία Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του – EQUAL – μαζί με τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Σκοπός της καμπάνιας αυτής είναι η ενίσχυση της φωνής των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να αποτελεί την ambassador Ελλάδας & Κύπρου

Επίσης, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της ελληνικής Spotify playlist – EQUAL Greece – με τις τελευταίες τεράστιες επιτυχίες της, «Υπάρχω Για Σένα» & «Έξαψη», με το πρώτο μάλιστα να το συναντάμε και στην παγκόσμια playlist – EQUAL Global – που απαριθμεί σχεδόν ένα εκατομμύριο followers.

Υπόκλιση από τα διεθνή ΜΜΕ και για την drive-in συναυλία

Μην ξεχνάμε, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη αναφορά σε παγκόσμιο επίπεδο για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς και πριν περίπου δύο χρόνια τα διεθνή Μέσα έκαναν αναφορά για την πρώτη drive-in συναυλία, παγκοσμίως, την περίοδο του κορωνοϊού!

H αγαπημένη ερμηνεύτρια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της κι αυτό φαίνεται!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments