Πολιτική

Οικονόμου: Ακόμα και σε ακραία περίπτωση δεν θα έχουμε πρόβλημα εφοδιασμού

Οικονόμου: Ακόμα και σε ακραία περίπτωση δεν θα έχουμε πρόβλημα εφοδιασμού

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο αρχείου

Οικονόμου: Τους πολιτικούς συντάκτες ενημερώνει αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή.

Τους πολιτικούς συντάκτες ενημερώνει αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή. Με την σύσκεψη που έγινε χθες υπό τον πρωθυπουργό για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας ξεκίνησε την ενημέρωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σημείωσε ότι σε κάθε περίπτωση η χώρα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον ενεργειακό εφοδιασμό της. Ο κ. Οικονόμου είπε ακόμα ότι είναι σε διαβούλευση σχέδιο νόμου για τις ΑΠΕ και οι μεταρρυθμίσεις αυτές έχουν στόχο την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας μας.

Ο Γιάννης Οικονόμου είπε ακόμα μια σημαντική εξέλιξη αφορά τον μηδενισμό των εκκρεμών συντάξεων στο ΝΑΤ. Εκκρεμείς κύριες συντάξεις ήταν 3.100 τον Φεβρουάριο και πλέον εκκρεμούν μόνο 12. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στον τουρισμό και τόνισε ότι υπάρχει αισιοδοξία ότι το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο.

Δείτε την ενημέρωση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments