Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επαναφέρουν ξανά τον Ντεσπότοφ

Ολυμπιακός: Επαναφέρουν ξανά τον Ντεσπότοφ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Ο Κίριλ Ντεσπότοφ αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό και μάλιστα στο παρελθόν οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί έντονα για την περίπτωση του.

Ο Κίριλ Ντεσπότοφ αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό και μάλιστα στο παρελθόν οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί έντονα για την περίπτωση του.

Ο Βούλγαρος άσος διαθέτει τα στοιχεία που που αρέσουν στους “ερυθρόλευκους” και μάλιστα ο δημοσιογράφος Μετόντι Σουμάνοφ κρατά “ζεστά” αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως πως το όνομα του Βούλγαρου άσου, έχει πέσει ξανά στο «τραπέζι» για τους Πειραιώτες. Ολυμπιακός:

Ο Ντεσπότοφ δεν είναι καθόλου άγνωστος στους ιθύνοντες των Πρωταθλητών Ελλάδος, μιας και τον αντιμετώπισαν το περασμένο καλοκαίρι,  όταν αντιμετώπισαν τη Λουντογκόρετς τα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, είχε σκοράρει στο παιχνίδι που είχε γίνει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και είχε βοηθήσει την ομάδα της Βουλγαρίας να πάρει την ισοπαλία (1-1).

Πιο συγκεκριμένα, για την περίπτωση του Σουμάνοφ, αναφέρεται ως πως «ο Ολυμπιακός έχει το βλέμμα του στραμμένο στον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος είχε φανταστική απόδοση απέναντι στους ‘γίγαντες’ από την Ελλάδα, στα προκριματικά του Champions League αυτής της σεζόν.

Ο 25χρονος εξτρέμ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λουντογκόρετς μέχρι το καλοκαίρι του 2024, δεν είναι η πρώτη φορά  που ακούγεται για τον πειραϊκό σύλλογο, αφού στο παρελθόν το όνομά του είχε γραφτεί πολλές φορές για τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ντεσπότοφ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τα χρώματα της Λουντογκόρετς έχοντας καταγράψει 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής, με απολογισμό 8 τέρματα και 12 ασίστ.

Νούμερα, που τον έχουν φέρει στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου, ενώ πλέον η αξία του στο χρηματιστήριο αγγίζει τα 3.2 εκατ. ευρώ.

Εκτός από το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό, ενώ πολλές φορές έχει προσφέρει λύσεις και ως δεύτερος επιθετικός.

Τέλος από τον Ολυμπιακό με απόφαση Μαρινάκη

Χαμηλοί είναι οι τόνοι που συνεχίζουν να κρατούν στον Ολυμπιακό, σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Ρεμί Καμπελά.
Παρά το γεγονός ότι μέχρι και στην πατρίδα του αναφέρουν πως η περίπτωση του έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους», εν τούτοις οι Πειραιώτες τονίζουν ότι δεν έχουν προσεγγίσει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Κράσνονταρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments