Trash

Survivor spoiler 29/4: Έξαλλος ο Σοϊλέδης με τον Εμμανουήλ έβαλε βέτο στην παραγωγή

Survivor spoiler 29/4: Έξαλλος ο Σοϊλέδης με τον Εμμανουήλ έβαλε βέτο στην παραγωγή

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 29/4: Απειλές κατά του Εμμανουήλ και της παραγωγής έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Βάζει βέτο ο Σοϊλέδης πως αν δεν σταματήσει τα ψέματα ο Εμμανουήλ θα αποχωρήσει οικειοθελώς. Μάλιστα τόνισε ότι θα κυνηγήσει και δικαστικά τόσο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, όσο και την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα πράγματα ξεπέρασαν τα όρια με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος με την ανοχή της παραγωγής του Survivor άρχισε να λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο με μοναδικό σκοπό φυσικά να τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και να κερδίσει το κοινό.

Ο μοναδικός λόγος που μπήκε στο Survivor είναι για να γίνει διάσημος στο πανελλήνιο και φυσικά για να αποκτήσει περισσότερους followers στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτομάτως αυτό θα σημαίνει και περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη προβολή.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Για να το πετύχει αυτό έχει κάνει συμφωνία με την παραγωγή ότι θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε να προκαλεί με το ριάλιτι κομμάτι και να ανεβάζει τα νούμερα τηλεθέαση. Φυσικά εκτός απο τα νούμερα που τελικά δεν τα ανέβασε και πολύ, έως καθόλου θα λέγαμε εμείς, έχει καταφέρει να τον αντιπαθήσει όλο το Survivor και φυσικά και όλη η Ελλάδα.

Όλα αυτά όμως σε σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη, τελειώσανε αφού ο ποδοσφαιριστής μίλησε με τον Ατζούν σε συνάντηση προσωπική που είχαν στον Άγιο Δομίνικο και του τόνισε ότι αν συνεχίσει ο Εμμανουήλ να λέει αυτά τα ψέματα για εκείνον και την Σοφιάνα ότι θα αντιδράσει άμεσα τόσο εναντίον  του όσο και εναντίον της παραγωγής.

Την ίδια ώρα διαρροές αναφέρουν ότι εκτός απο την συνάντηση με τον Ατζούν ο ποδοσφαιριστής απαίτησε να μιλήσει και με την σύντροφό του Μαρία Αντωνά για να ξεκαθαρίσει όλα όσα έχει πει στην κάμερα ο Εμμανουήλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments