Πολιτική

Μιχαηλίδου: Στηρίζουμε ενεργά τους ευάλωτους

Μιχαηλίδου: Στηρίζουμε ενεργά τους ευάλωτους
Μιχαηλίδου: Η κ. Μιχαηλίδου εγκαινίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/4) το δημοτικό βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό Εορδαίας, εντός του χώρου του «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου.

«Στηρίζουμε ενεργά τους ευάλωτους» τόνισε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, από την Πτολεμαΐδα. Η κ. Μιχαηλίδου εγκαινίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/4) το δημοτικό βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό Εορδαίας, εντός του χώρου του «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων επισήμανε ότι η κυβέρνηση φροντίζει για την αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών «για όλους τους ευάλωτους και ανάμεσα σε αυτούς και για τα παιδιά», διευκρινίζοντας ότι αυτό αφορά όχι μόνο τα παιδιά που χρήζουν κοινωνικής προστασίας, ή φιλοξενούνται σε δομές και σε ιδρύματα, αλλά και όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως οικογενειακού εισοδήματος, ή περιοχής της χώρας στην οποία κατοικούν.

Παράλληλα τόνισε ότι περισσότερα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα «Κυψέλη» του υπουργείο Εργασίας, το οποίο αφορά νέες θέσεις για βρέφη και νήπια σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα, με την ενίσχυση τους με κατάλληλα επιμορφωμένο προσωπικό και με όλα τα απαραίτητα επιστημονικά εργαλεία για την ασφαλή παραμονή και τη δημιουργική ενασχόληση των παιδιών, ώστε να μπορούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες τους, όπως επίσης και την «πρώιμη διάγνωση» νοητικών, μαθησιακών και ψυχοκοινωνικών δυσκολιών σε παιδιά, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments