Trash

MasterChef 2022: Αποχώρηση βόμβα πριν την δεκάδα

MasterChef 2022: Αποχώρηση βόμβα πριν την δεκάδα
MasterChef 2022: Τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση βαθμολόγησε και ο Ιταλός σεφ Elio Sironi

Οι  καβγάδες δεν έλειψαν ούτε από το επεισόδιο αποχώρησης του Master Chef την Παρασκευή (29/4), καθώς κανείς από τη μπλε ομάδα που ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία στην οποία η Ελισάβετ ήταν αρχηγός δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες του για το τελικό αποτέλεσμα στην ομαδική δοκιμασία.

Την ασυλία είχε κερδίσει η Ελπίδα Μορφούλη, ενώ έπειτα από μια επεισοδιακή ψηφοφορία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που προέκυψαν ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης κι η Ελισάβετ Κοντοκώστα.

Εκτός από τους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση βαθμολόγησε και ο Ιταλός σεφ Elio Sironi, αφού οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα δικό του πιάτο.

Λάθη και αστοχίες έδειξαν την πόρτα εξόδου στην Ελισάβετ  με το golden pin του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, να αποτελέι την τελευταία παίκτρια που αποχωρεί πριν από το top 10 του διαγωνισμού.

Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, ο Μπόμπαινας, καθώς πήγαινε στον εξώστη ξεκίνησε να φωνάζει ότι άλλος θα έπρεπε να βρισκόταν στη θέση της Ελισάβετ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments