Trash

The Bachelor: Μετά τον χωρισμό της έγινε άλλος άνθρωπος

The Bachelor: Μετά τον χωρισμό της έγινε άλλος άνθρωπος

Πηγή Φωτογραφίας: dailystarscyprus.com

The Bachelor: Η πρώην παίκτρια Έλενα Παπαμεθοδίου μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, έπειτα από τον χωρισμό με τον σύντροφό της.

Η Έλενα Παπαμεθοδίου έγινε ευρέως γνωστή μέσω του ριάλιτι ”Bachelor”, στο οποίο προσπάθησε να κάνει να την ερωτευτεί ο  Αλέξης Παπάς.

Η πρώην παίκτρια όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ”Super Κατερίνα” έκανε ριζικές αλλαγές στη ζωή της. Η ίδια εξομολογήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε πως χώρισε από τον σύντροφό της λόγω απιστίας, έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη της και έχασε 10 ολόκληρα κιλά.

“Έκανα πλαστική στη μύτη. Το πήρα απόφαση, γιατί όταν δε μου αρέσει κάτι πάνω μου θέλω να το αλλάζω. Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα με το διάφραγμά μου. Έτσι, μαζί με το διάφραγμα αποφάσισα να κάνω και πλαστική. Δε μου άρεσε κιόλας η μύτη μου οπότε πήρα την απόφαση να το κάνω. Και πριν είχα κατακτήσεις και τώρα.

Ο κόσμος με αναγνωρίζει στον δρόμο. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη. Πριν μπω στο Bachelor είχα μια σχέση που τα είχα δώσει όλα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε μου φέρθηκε καλά. Χωρίσαμε και το τελείωσα εγώ”, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή. Η ίδια αναφέρθηκε και στη διατροφή που έκανε προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments