Ελλάδα

Αιδηψός: Ιστορικό… κακοποίησης στα ζώα o 30χρονος – Είχε βάψει πράσινο τον σκύλο του [pics]

Αιδηψός: Ιστορικό… κακοποίησης στα ζώα o 30χρονος – Είχε βάψει πράσινο τον σκύλο του [pics]
Αιδηψός: Δεν είναι μόνο το γατάκι, που κακοποίησε ο 30χρονος στην Αιδηψό, μιας και μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media έδειχνε περίεργες συμπεριφορές απέναντι στα ζώα

Δεν είναι μόνο το γατάκι, που κακοποίησε ο 30χρονος στην Αιδηψό, μιας και μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media έδειχνε περίεργες συμπεριφορές απέναντι στα ζώα.

Με αναρτήσεις στο Instagram, φαίνεται ότι ανέβαζε το σκυλί του “βαμμένο” με τα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζει, όπου μάλιστα ήθελε να το μοιραστεί με τους ακολούθους του, με τα αρνητικά σχόλια να είναι πολλά.

Όπως είναι γνωστό τα χρώματα περιέχουν τοξικές και βλαβερές ουσίες και μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτο κακό και βλάβες στα ζώα.

Μάλιστα η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου, η οποία ήταν και αυτή που ανέδειξε το θέμα, με ανάρτηση της στο facebook, δείχνει του λόγου το αληθές

Αιδηψός: Η απάντηση του άνδρα που κλώτσησε τη γάτα στην ταβέρνα

Όπως ήταν εύλογο το γύρο του διαδικτύου έχει πλέον κάνει το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κλωτσά ένα γατάκι στη θάλασσα. Από την πλευρά του, ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο, αφού πρώτα έγινε δέκτης αντιδράσεων για την πράξη του, επέλεξε να απαντήσει ζητώντας συγγνώμη.

Αξίζει να αναφερθεί, πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρενέβη για το ζήτημα αυτό. Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι θα γίνουν όσα προβλέπει ο νόμος για την προστασία των ζώων. Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Η απάντηση του 3χρονοου

Μετά από τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε το περιστατικό, ο άνδρας επιχείρησε να απαντήσει. Με ένα βίντεο στο Instagram ζήτησε συγγνώμη για την κακοποίηση της γάτας, λέγοντας ότι αυτός και η παρέα του είχαν πιει λίγο παραπάνω.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», λέει σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments