Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Ο λόγος που παραιτήθηκε από την υπόθεση της Πάτρας

Απόστολος Λύτρας: Ο λόγος που παραιτήθηκε από την υπόθεση της Πάτρας

Πηγή Φωτογραφίας: naftemporiki

Απόστολος Λύτρας: Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την αιτία που παραιτήθηκε από την εκπροσώπηση του ζεύγους Πισπιρίγκου –Δασκαλάκη.

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε σε συνέντευξη του σχετικά με την απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να πετάξει την μάσκα. Ακόμη, αναφέρθηκε για τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια, μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Το μήνυμα που περνάει η Ιωάννα σε όλους μας είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω και ότι και να συμβεί η ζωή συνεχίζεται και θέλει αγώνα και προσπάθεια. Βλέπω την αισιοδοξία που έχει για τη ζωή και πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα», είπε και σημείωσε «πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μία συζήτηση για τα πρότυπα που έχουμε».

«Γιατί παραιτήθηκα από την υπόθεση της Πάτρα»

Στην συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του από την υπεράσπιση του ζεύγους Πισπιρίγκου –Δασκαλάκη. «Βάση νόμου απαγορεύεται στον δικηγόρο όταν εκπροσωπεί δύο ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι να αναλάβει τον ένα εκ των δύο. Γνώριζα διάφορα πράγματα ξεχωριστά και από τους δύο και δεν θα ήταν δεοντολογικό», τόνισε.

Όσον αφορά την φήμη ότι στο δικηγορικό του γραφείο ο Μάνος Δασκαλάκης κατηγόρησε την Ρούλα Πισπιρίγκου ότι σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά, ο κ. Λύτρας το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «όσες φορές τους συνάντησα και τους δύο, ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτικός απέναντι της μέχρι εκεί που δεν πάει».

Τέλος ο κ. Λύτρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Βριλησσίων Γρηγόρη Ντινόπουλο για τον θάνατο του γιου του, Βασίλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments