Lifestyle

Μιμή Ντενίση: «Δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της»

Μιμή Ντενίση: «Δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.magazine

Μιμή Ντενίση: "Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε τον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε",

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης η ηθοποιός και παραγωγός Μιμή Ντενίση. Όταν η κουβέντα έφτασε στα φετινά της γενέθλια, εκείνη απάντησε πως θα είναι διαφορετικά και αναφέρθηκε στην απώλεια της πολυαγαπημένης μητέρας της.

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι ούτε η κόρη μου μαζί μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Πρέπει να είμαι εκείνες τις μέρες στο Παρίσι και δεν θα είναι κανείς μαζί», είπε η Μιμή Ντενίση και συνέχισε:

«Τα πιο συγκινητικά γενέθλια -που δεν το ήξερα τότε- ήταν τα τελευταία της μαμάς μου πριν από δύο χρόνια. Κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με πάρα πολύ ένταση. Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να έχεις τύψεις όταν φύγει η μητέρα σου, πρέπει να το δεχτείς. Ξέρεις πόσο πιο ωραία αισθάνομαι -που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου και δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της, γιατί ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα- όμως αισθάνομαι καλά ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις».

«Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε τον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε», κατέληξε η Μιμή Ντενίση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments