Focus

Ο πρωταγωνιστής του «Spider-Man» Tobey Maguire κινδύνευσε κατά τη διάρκεια του ανάποδου φιλιού

Ο πρωταγωνιστής του «Spider-Man» Tobey Maguire κινδύνευσε κατά τη διάρκεια του ανάποδου φιλιού

Πηγή Φωτογραφίας: people - Revista Q

20 χρόνια μετά την θρυλική ταινία που έσπασε τα ταμεία ο Tobey Maguire εξομολογείται άγνωστες ιστορίες.

Το ανάποδο φιλί στο Spider-Man είναι μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές σε οποιαδήποτε ταινία υπερήρωων — και ήταν μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες για τον Tobey Maguire. Η ταινία Sam Raimi Marvel Comics από την Columbia Pictures, η οποία βοήθησε στην έναρξη της εποχής των υπερήρωων, έγινε 20 ετών την Τρίτη. Μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στο Spider-Man ήταν η σκηνή όπου η Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) του δίνει φιλί  αφού τη γλίτωσε από επίθεση σε ένα στενό της Νέας Υόρκης. Σε προηγούμενη συνέντευξή του, ο Maguire εξήγησε ότι, ενώ μπορεί να φαινόταν κουλ και ρομαντικό, η σκηνή ήταν εντελώς άβολη και κάπως επικίνδυνη.

«Ήταν βροχή που έπεφτε στη μύτη μου… και μετά η Kirsten τραβά τη μάσκα μέχρι [τη μύτη μου] και εμποδίζει τη δίοδο του αέρα εκεί, οπότε δεν μπορούσα να αναπνεύσω», είπε. «Και μετά με φιλάει, εμποδίζοντας τη δίοδο του αέρα εκεί, οπότε δεν υπάρχει πουθενά αλλού να αναπνεύσω».

Ο Maguire σημείωσε ότι «πρακτικά ασφυκτιούσε» αυτή τη στιγμή και έπρεπε να πάρει γρήγορες, σύντομες αναπνοές από την άκρη του στόματός του. «Ήταν πραγματικά δύσκολο, στην πραγματικότητα», είπε. «Ήταν πραγματικά προκλητικό. Θα φώναζαν κόψιμο, και θα έβγαζα αέρα, τελείως λαχανιασμένη. Ήταν βασανιστήρια. Σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικό είναι το οξυγόνο»

Ωστόσο, το φιλί, όπως και η υπόλοιπη ταινία, έγινε εμβληματική, οδηγώντας έτσι τον Spider-Man να γίνει η πρώτη κινηματογραφική ταινία που έφτασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο.

Δείτε τη ρετρό συνέντευξη του Maguire παρακάτω

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments