Διεθνή

Άγριο ξύλο σε πτήση: Μπουνιές και χάος στα 30.000 πόδια

Άγριο ξύλο σε πτήση: Μπουνιές και χάος στα 30.000 πόδια

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους - Χρειάστηκε η παρέμβαση του κυβερνήτη του αεροσκάφους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πριν την προσγείωση, όπου συνελήφθησαν έξι άτομα

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε πτήση από Μάντσεστερ προς Άμστερνταμ, όταν σημειώθηκε “μαζική σύρραξη επιβατών, οι οποίοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους, προκαλώντας χάος μέσα στο αεροπλάνο, σε ύψος 30.000 ποδιών.

Μια ομάδα Βρετανών άρχισε να καβγαδίζει μέσα στο αεροπλάνο με μία άλλη ομάδα ανδρών, ωστόσο η μεταξύ τους ένταση υπήρχε καθόλη τη διάρκεια της πτήσης, εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζονται περισσότερα.

Σε διάφορα βίντεο, που τράβηξαν επιβάτες της πτήσης εμφανίζονται νεαροί να γρονθοκοπούν άλλον νεαρό ο οποίος βρίσκεται στο κάθισμά του, και δέχεται “βροχή” χτυπημάτων, ενώ ακούγονται τα ουρλιαχτά των άλλων επιβατών που προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Στη σύρραξη των νεαρών επεμβαίνει πλέον ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, ο οποίος τους υποχρεώνει να επιστρέψουν στις θέσεις τους…

Και οι έξι που συμμετείχαν στον καυγά συνελήφθησαν κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο Σίπχολ.

Σύμφωνα με τις αρχές , πρόκειται για έξι Βρετανούς οι οποίοι συνελήφθησαν για ” παράνομη/ανατρεπτική συμπεριφορά στο αεροσκάφος», βάσει του ολλανδικού νόμου.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας σε δήλωσή του, ζήτησε συγνώμη για το επεισόδιο, λέγοντας:

«Χθες είχαμε μερικούς απείθαρχους επιβάτες στην πτήση μας KLM 1070 από το Μάντσεστερ στο Άμστερνταμ. Ο καπετάνιος και το πλήρωμα καμπίνας έβαλαν τέλος σε έναν καυγά μεταξύ δύο ομάδων επιβατών. Όλοι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο Σιπχολ. Δεν σημειώθηκε καθυστέρηση. Η KLM δεν ανέχεται την επιθετικότητα εναντίον εργαζομένων ή επιβατών. Ζητούμε συγγνώμη από τους επιβάτες μας που μπορεί να επηρεάστηκαν από το περιστατικό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments