Πολιτική

Ευάγγελος Λιάκος στο pagenews.gr: Το συνέδριο αυτό αποτελεί ισχυρή ηθική δέσμευση απέναντι σε κάθε μέλος μας

Ευάγγελος Λιάκος στο pagenews.gr: Το συνέδριο αυτό αποτελεί ισχυρή ηθική δέσμευση απέναντι σε κάθε μέλος μας
Ο Βουλευτής Β' Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος μίλησε στο pagenews.gr για την έναρξη του 14ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο Βουλευτής Β’ Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος μίλησε στο pagenews.gr για την έναρξη του 14ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρη η δήλωση

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ύστερα από 2 χρόνια αναβολών πραγματοποιείται σήμερα το 14ο τακτικό συνέδριο του κόμματός μας. Το συνέδριο αυτό αποτελεί μια ισχυρή ηθική δέσμευση απέναντι σε κάθε μέλος μας και κυρίως απέναντι σε κάθε πολίτη. Η χρονική συγκυρία απαιτεί από όλους μας ειλικρίνεια, διαφάνεια και γενναιότητα. Όσοι από εμάς δεν έχουμε αυταπάτες, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος έχει ήδη εισέλθει σε μία υπαρξιακή κρίση. Διλήμματα που έμοιαζαν να έχουν ξεχαστεί, επανέρχονται εμφατικά και μάλιστα σε μία ήδη μουδιασμένη κοινωνία. Μια κοινωνία που άφησε πίσω της την κανονικότητα που γνώριζε για δύο ολόκληρα χρόνια.  Είναι χρέος μας να σταθούμε γενναία απέναντι σε αυτά τα διλήμματα και να τοποθετηθούμε σταθερά υπέρ της Δημοκρατίας και του δυτικού τρόπου ζωής.

Τα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν διαχρονικά έναν δημοκρατικό δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες και μια ευκαιρία να οραματιστούμε όλοι μαζί το μέλλον, όχι μόνο της παράταξής μας αλλά και της χώρας μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments