Πολιτική

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Σήμερα δίνουμε την απάντηση στα διλήμματα

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Σήμερα δίνουμε την απάντηση στα διλήμματα
Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος δήλωσε στο pagenews.gr ότι το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες είναι ένα συνέδριο ανάδειξης των κρίσιμων στόχων για την ανόρθωση της χώρας

Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος δήλωσε στο pagenews.gr σχετικά με το 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ότι “Σήμερα δίνουμε την απάντηση στα διλήμματα «σταθερότητα ή ακυβερνησία» , «πράξεις ή λόγια» και «πρόοδος ή συντήρηση».

Ολόκληρη η δήλωση

Το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες είναι ένα συνέδριο ανάδειξης των κρίσιμων στόχων για την ανόρθωση της χώρας και των μεγάλων μεταρρυθμίσεων που ήδη προωθεί η κυβέρνηση σε μια πορεία που υπερβαίνει τα κομματικά όρια. Που αγκαλιάζει όλους τους πολίτες και είναι δίπλα σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα.

Είναι όμως και συμβολικά μια ψήφος εμπιστοσύνης απέναντι στις μεγάλες μεταρρυθμιστικές πολιτικές που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και μια ώθηση για νέες μεγάλες πρωτοβουλίες για τη χώρα και τους πολίτες. Μια ευκαιρία να μιλήσουμε για το μέλλον, για τις ιδέες και τις σκέψεις μας και να αναδείξουμε το φιλελεύθερο μας πρόσημο.

Σήμερα δίνουμε την απάντηση στα διλήμματα «σταθερότητα ή ακυβερνησία» , «πράξεις ή λόγια» και «πρόοδος ή συντήρηση». Με σημαία μας την κοινωνική διάσταση της κυβερνητικής πολιτικής στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη που μας χρειάζεται και που βιώνει τις συνέπειες μιας γενικευμένης ενεργειακής και κοινωνικής κρίσης. Οι πολίτες θέλουν να ακούνε την αλήθεια και όχι υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα. Και εμείς αυτήν την επιθυμία τους τη μετουσιώνουμε κάθε μέρα σε πράξεις. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου κάθε επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments