Ελλάδα

Πειραιάς: Τραυματίστηκε 58χρονος οδηγός στο λιμάνι

Πειραιάς: Τραυματίστηκε 58χρονος οδηγός στο λιμάνι
Πειραιάς: Άτυχος στάθηκε ένας 58χρονος οδηγός στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς τραυματίστηκε χθες [8/5] το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της προβλήτας Νο 3

Άτυχος στάθηκε ένας 58χρονος οδηγός στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς τραυματίστηκε χθες [8/5] το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της προβλήτας Νο 3,  κατά τη διαδικασία παράδοσης εμπορευματοκιβωτίου.

Σύμφωνα το υπουργείο Ναυτιλίας, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κερατσινίου που μετέβησαν στο σημείο, ενημερώθηκαν ότι κατά τη διαδικασία ανύψωσης εμπορευματοκιβωτίου που βρισκόταν επί του φορτηγού, από γερανογέφυρα, δεν είχε ολοκληρωθεί η απασφάλισή του, με αποτέλεσμα να ανασηκωθεί το όχημα μαζί με το εμπορευματοκιβώτιο, περίπου ένα μέτρο από το έδαφος και ακολούθως, να πέσουν στην προβλήτα.

Ο 58χρονος οδηγός μεταφέρθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του, από ασθενοφόρο όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Πειραιά. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου.

Νεκρός από το λιμενικό βρέθηκε 66χρονος

Δυσάρεστα είναι τα νέα από την πτώση ενός 66χρονου άνδρα, που έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής [29/4] στο λιμάνι του Πειραιά. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός και πλέον εξετάζονται όλες οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Στέλεχος του λιμενικού βούτηξε στη θάλασσα προς παροχή βοήθειας, ενώ άμεσα στην περιοχή μετέβησαν και στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος της οικείας Λιμενικής Αρχής. ΛΙΜΕΝΙΚΟΒΙΝΤΕΟ

Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments