Πολιτισμός

Game of Thrones: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της σειράς

Game of Thrones: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της σειράς

Πηγή Φωτογραφίας: Nenroll - ClutchPoints - We Heart It

Game of Thrones:Στις 5 Μαΐου, το σχεδόν δίλεπτο τρέιλερ κυκλοφόρησε στο YouTube και αποκάλυψε σκηνές δράσης

Στις 5 Μαΐου, το σχεδόν δίλεπτο τρέιλερ κυκλοφόρησε στο YouTube και αποκάλυψε σκηνές δράσης και δράκους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη σειρά. Τόνισε επίσης τους ταραγμένους Ταργκάρυεν που αγωνίζονται για την εξουσία και την επιστροφή του σιδερένιου θρόνου. “Η ιστορία δεν θυμάται αίμα. Θυμάται ονόματα”, έγραφε η περιγραφή του νέου teaser trailer. Το τρέιλερ περιείχε την αρχική ηχητική παρτιτούρα από την προηγούμενη σειρά καθώς έπαιζε διακριτικά πάνω από τους διαλόγους στο teaser. Περιλάμβανε ακόμη και μερικά κομμάτια από το θεματικό τραγούδι του House Targaryen από το GoT. Η σειρά διαδραματίζεται 200 ​​χρόνια πριν από τα γεγονότα της αρχικής σειράς, η οποία έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία του HBO. Η νέα σειρά γράφτηκε από τον συγγραφέα George R.R. Martin βασισμένο στο βιβλίο του Fire & Blood και τους συνδημιουργούς Ryan Condal και Miguel Sapochnik.

Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν ο Paddy Considine των Peaky Blinders ως King Viserys Targaryen, η Olivia Cooke ως Alicent Hightower, η Emma D’Arcy ως πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen και ο Matt Smith ως Prince Daemon Targaryen. Το τηλεοπτικό κανάλι αποκαλεί το νέο κλιπ ως τρέιλερ, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε επίσημα τον περασμένο Οκτώβριο. Το πρόσφατο βίντεο όμως είναι πιο εκτενές. Το κλιπ αποκάλυψε ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το πρίκουελ του Game of Thrones δεν είναι το μόνο έργο που το κανάλι αποφάσισε να μεταδώσει σύντομα.

Το HBO έχει πολλά άλλα έργα για το franchise GoT στο μανίκι του, συμπεριλαμβανομένου ενός που βασίζεται στον κόσμο του Westeros. Το σόου θα γίνει αντιμέτωπο με ένα άλλο λανσάρισμα φαντασίας – το μεγάλου προϋπολογισμού της Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Power που θα κάνει πρεμιέρα 12 ημέρες μετά την κυκλοφορία του House of the Dragon. Ο Sapochnik είχε πει προηγουμένως στη δημοσίευση: “Το House of the Dragon έχει τον δικό του τόνο που θα εξελιχθεί και θα αναδυθεί κατά τη διάρκεια της σειράς. Αλλά πρώτα, είναι πολύ σημαντικό να αποτίσουμε σεβασμό στην αρχική σειρά, η οποία ήταν αρκετά πρωτοποριακή.

Εμείς “Στεκόμαστε στους ώμους αυτής της παράστασης και είμαστε εδώ μόνο λόγω αυτής της παράστασης. Επομένως, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να σεβαστούμε αυτήν την παράσταση όσο το δυνατόν περισσότερο και να προσπαθήσουμε να τη συμπληρώσουμε αντί να την επανεφεύρουμε.” Είπε μάλιστα ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του GoT και του House of the Dragon καθώς το επερχόμενο σόου είναι «κάτι άλλο» με διαφορετικό κάστινγκ ανθρώπους και ακόμη και διαφορετικό τόνο. “Ελπίζουμε ότι οι θαυμαστές θα το απολαύσουν γι’ αυτό που είναι. Θα είμαστε τυχεροί αν κάποτε πλησιάσουμε αυτό που ήταν το αρχικό σόου, οπότε απλά βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε με αυτό και ελπίζουμε σε αυτό που θα έρθουμε το up with αξίζει να έχει τίτλο στο Game of Thrones», κατέληξε ο Sapochnik. Βασισμένο στα γνωστά βιβλία του Martin, το GoT προβλήθηκε για πρώτη φορά το πιλοτικό επεισόδιο του το 2011 και τελείωσε με την όγδοη και τελευταία σεζόν το 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments