Αθλητισμός

Μπακς: Το άστρο του Αντετοκούνμπο οδηγεί τα “Ελάφια” [vid]

Μπακς: Το άστρο του Αντετοκούνμπο οδηγεί τα “Ελάφια” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Μπακς: Πέταξαν στον... κάδο των απορριμμάτων μια διαφορά 13 πόντων στην τέταρτη περίοδο, αλλά ένα καθοριστικό λέι απ του... εξωπραγματικού Γιάννη Αντετοκούνμπο τα "Ελάφια" πήραν τη νίκη με 103-101

Οι Μπακς πέταξαν στον… κάδο των απορριμμάτων μια διαφορά 13 πόντων στην τέταρτη περίοδο, αλλά ένα καθοριστικό λέι απ του… εξωπραγματικού Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε συνδυασμό με το πολύτιμο μπλοκ του που ακολούθησε, οδήγησε τα «Ελάφια» στη νίκη στο… νήμα με 103-101 επί των Μποστον Σελτικς, με την οποία το Μιλγουόκι ανέκτησε ενώπιον του κοινού του το προβάδισμα (2-1) στην ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφερείας του ΝΒΑ.

Τα αγωνιστικά… όργια του Giannis στο Game 3 και στα 39 λεπτά που έμεινε στο παρκέ σταμάτησαν στους 42 πόντους, στα 12 ριμπάουντ, στις 8 ασιστ, στα 2 κλεψίματα και στα 2 μπλοκ, ενώ ο Greek Freak σημείωσε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε το λέι απ της ανατροπής (101-100), για να ακολουθήσει η κομβική… τάπα στον Μπραουν στην επόμενη φάση.

Οι πρωταθλητές έφεραν στα μέτρα τους την αναμέτρηση στην τρίτη περίοδο, όταν έφτασαν να προηγούνται με 80-66. Οι Σέλτικς όμως αντέδρασαν και με όπλο την άμυνά τους, αλλά και τον εκπληκτικό Αλ Χόρφορντ, που ήταν ηγέτης σε όλα τα επίπεδα (22π, 16ρ), καθώς και τον ανεβασμένο Τζέιλεν Μπράουν (27π, 12ρ) πήγαν για την ολική επαναφορά. Δεν τα κατάφεραν όμως γνωρίζοντας δεύτερη ήττα στη σειρά με τους πρωταθλητές. Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ο Τζίεσον Τέιτουμ τα… έσπασε με 10 πόντους και 4/19 σουτ.

Ο ηγέτης των Σέλτικς βρέθηκε πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του, κάνοντας μία ακόμα πολύ άσχημη εμφάνιση, θυμίζοντας έντονα αυτή του Game 1, όντας πολύ καλά κλεισμένος από τους Χόλιντεϊ και Μάθιους, που επωμίστηκαν το μαρκάρισμά του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η δική του άσχημη εμφάνιση έπαιξε ρόλο στο επιθετικό πλάνο των Σέλτικς, που δεν είχαν σε καθόλου καλή μέρα τον πιο αξιόπιστο σκόρερ τους σε όλη τη σεζόν.

Οι Σέλτικς μάλιστα είχαν ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Ο Μάρκους Σμαρτ κέρδισε βολές με 4,8” για το τέλος του αγώνα και το σκορ στο 103-100. Ευστόχησε στην πρώτη (103-101), αστόχησε στη δεύτερη, με τον Ρομπ Ουίλιαμς να αστοχεί στο επιθετικό ριμπάουντ. Ο Χόρφορντ σκόραρε με tip όμως αυτό ήταν εκπρόθεσμο και έτσι οι Μπακς πήραν τη νίκη με 2-1.

Τα «Ελάφια» θα προσπαθήσουν να γράψουν το 3-1 στη σειρά την προσεχή Δευτέρα, με το Game 4 να διεξάγεται και πάλι στο Fiserv Forum.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments