Lifestyle

Rihanna – A$AP Rocky: Παντρεύτηκαν πριν γίνουν γονείς

Rihanna – A$AP Rocky: Παντρεύτηκαν πριν γίνουν γονείς
Rihanna - A$AP Rocky: Τουλάχιστον αυτό δείχνει το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του ράπερ.

Λίγες ημέρες πριν η Rihanna φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky, το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του ράπερ, που μόλις κυκλοφόρησε, μάς έβαλε σε σκέψεις με αφορμή τις σκηνές του.

Πιο αναλυτικά, στο βίντεο που μοιάζει να είναι αφιερωμένο στη διάσημη αγαπημένη του, παρακολουθούμε κάποιες σκηνές κατά τις οποίες το ζευγάρι φαίνεται να παντρεύεται. Πέρα από τις προσωπικές τους στιγμές, των οποίων γινόμαστε μάρτυρες, προς το τέλος, ο ράπερ ρωτάει την σύντροφό του, μέσω μίας επιγραφής στην οδοντοστοιχία του: “Θα με παντρευτείς”, με τη Rihanna να φοράει κάτι παρόμοιο που έγραφε: “Δέχομαι”.

Στη συνέχεια, οι δυο τους περπατούν χέρι χέρι, ενώ φίλοι τους τους πετάνε κόκκινα ροδοπέταλα, με τη Rihanna να φοράει κάτι που μοιάζει με κόκκινο νυφικό, το οποίο είχε ένα κόκκινο πέπλο και να κρατά μια ανθοδέσμη.

Η φουσκωμένη κοιλίτσα

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το αν η τελετή αυτή αποτέλεσε μέρος του σεναρίου του βίντεο του ράπερ ή αν πράγματι ήταν στιγμιότυπα του αληθινού γάμου τους. Εξάλλου, το βίντεο είναι γυρισμένο κάποιους μήνες νωρίτερα, αφού η Rihanna δεν έχει φουσκωμένη κοιλιά, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο του γάμου να μην είναι απίθανο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Rihanna είχε εμφανιστεί δημόσια, φορώντας στο αριστερό της χέρι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, την ώρα που είχε βγει για ψώνια. Όταν οι παπαράτσι τη ρώτησαν για το δαχτυλίδι, η ίδια είχε απαντήσει: “Αυτό το παλιό δαχτυλίδι; Κάνετε λες και δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο”.

Σε ό,τι αφορά το νέο τραγούδι του ράπερ, το βίντεο κυκλοφόρησε λίγες ημέρες αφού ο Rocky είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, εξαιτίας της εμπλοκής του σε ένα παλαιότερο περιστατικό με πυροβολισμούς, αλλά και εβδομάδες μετά το δήθεν σκάνδαλο για παράλληλη σχέση του με συνεργάτιδα της Rihanna.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments