Πολιτική

Ελένη Δουνδουλάκη στο pagenews.gr: Με την Κυβέρνησή μας ο Πολιτισμός παίρνει τη θέση που του αξίζει

Ελένη Δουνδουλάκη στο pagenews.gr: Με την Κυβέρνησή μας ο Πολιτισμός παίρνει τη θέση που του αξίζει
Ελένη Δουνδουλάκη στο pagenews.gr: Η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη πραγματοποίησε ομιλία στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Μετά την ομιλία της δήλωσε στο pagenews.gr ότι με την παρούσα κυβέρνηση ο Πολιτισμός έχει πάρει τη θέση που του αξίζει.

Η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη πραγματοποίησε ομιλία στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Μετά την ομιλία της δήλωσε στο pagenews.gr ότι με την παρούσα κυβέρνηση ο Πολιτισμός έχει πάρει τη θέση που του αξίζει.

Ολόκληρη η δήλωση της Ελένης Δουνδουλάκη στο pagenews.gr

«Αποτελεί μεγάλη και πάρα πολύ σημαντική τομή η απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να δημιουργήσει Υφυπουργείο και Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού. Είναι μια απόφαση- σταθμός, που αποδεικνύει τη βαρύτητα που αποδίδει η Κυβέρνησή μας στην καλλιτεχνική δημιουργία και στο ανθρώπινο δυναμικό, καλλιτέχνες και εργαζόμενους στον χώρο, που την υπηρετεί δίνοντας της νέα πνοή.

Με την Κυβέρνησή μας, ο Πολιτισμός παίρνει τη θέση που του αξίζει. Αναγνωρίζουμε στην πράξη την μεγάλη δύναμή του. Αξιοποιούμε τον πανίσχυρο και παγκόσμιο συμβολισμό του. Με πράξεις, με καλά σχεδιασμένες και προγραμματισμένες πολιτικές απελευθερώνουμε τη δυναμική του και το ρόλο που επιτελεί ως μοχλός ανάπτυξης αλλά και ως μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της πατρίδας μας.

Γιατί ο Πολιτισμός, για όλες και όλους εμάς, σημαίνει υπερηφάνεια και σεβασμός στην ιστορία και στην ταυτότητά μας, και βέβαια είναι οδηγός δημιουργίας για ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για την Ελλάδα μας.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments