Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από τον καθρέφτη – Νέα φωτογραφία

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από τον καθρέφτη – Νέα φωτογραφία

Πηγή Φωτογραφίας: instagram

Η νέα φωτογραφία που μοιράστηκε η Ιωάννα μέσα από τα social media

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της χωρίς μάσκα, δύο περίπου χρόνια μετά τη φοβερή επίθεση με βιτριόλι που άλλαξε τη ζωή της, και τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών της, όπου ευχαριστούσε όλους όσοι την “αγκάλιασαν” για την απόφασή της αυτή, προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση.

«Το μακιγιάζ είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα. Αληθινή ιστορία», με αυτή τη λεζάντα συνόδεψε τη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μέσα από το καμαρίνι της.

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε

Φωτογράφος της είναι, για ακόμα μία φορά, η Ολυμπία Κρασαγάκη, η οποία πρόσφατα σχολίασε για το πορτρέτο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα: «Είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία. Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή; Αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Τη μία, μοναδική στιγμή που μόνο το βλέμμα μπορεί να πει την αλήθεια. Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, τη φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφούσαμε για την εκπομπή @protagonistesofficial. Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη. Γαλήνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments