Ελλάδα

Πάτρα: Σοκάρει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου – Την αποκαλεί “μαγκάκι”

Πάτρα: Σοκάρει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου – Την αποκαλεί “μαγκάκι”
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του συνγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος τη χαρακτηρίζει "μαγκάκι" και σημειώνει ότι ίσως δεν μάθουμε ποτέ τι συνέβη - Νέες αποκαλύψεις από γιατρό στο Καραμανδάνειο

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία επαφή με τον εν διαστάσει σύζυγό της» δήλωσε ο δικηγόρος της Οθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την πελάτισσά του «μαγκάκι».

«Όλα όσα μου έχει πει για την υπόθεση φαίνεται να είναι αληθινά. Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποιο ψέμα» υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7.

Για το ανατριχιαστικά προφητικό μήνυμα του Μάνου

Σχολιάζοντας, νωρίτερα, το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;», ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «Αυτό έχει ειπωθεί σύμφωνα με την εντολέα μου στο πλαίσιο των υποψιών που είχε ο Δασκαλάκης ότι υπήρχε κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της».

«Τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά. Μετά και την περίοδο της καραντίνας που επιδείνωσε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, είναι μέσα στα πλαίσια νομίζω αυτοί οι διάλογοι», συνέχισε.

«Το τι έχουν στο μυαλό τους δύο άνθρωποι που μιλούν όταν γράφουν όσα γράφουν, αυτά είναι ερμηνείες που θα δώσουν οι ίδιοι. Τα έχω συζητήσει αυτά τα στοιχεία με την πελάτισσά μου. Διατύπωνε την ανησυχία ο Μάνος ότι μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της. Αυτό, σύμφωνα με την εντολέα μου, εξέφραζε ο Μάνος Δασκαλάκης με το μήνυμα περί απώλειας», τόνισε.

«Θα ήταν ενδιαφέρον να ερωτηθεί η πλευρά Δασκαλάκη τι εννοούσε όταν έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Δε μου επιτρέπεται εκ του επαγγέλματός μου να έχω αμφιβολίες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να συμπεριφέρθηκε με εμμονή απέναντι στο σύζυγο. Μπορεί να υπήρχαν ανορθόδοξες καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Από αυτό, μέχρι να φτάσουμε στο ότι μια μάνα τέλεσε αυτή την πράξη σε βάρος του παιδιού της, υπάρχει απόσταση», είπε ακόμα ο κ. Παπαδόπουλος.

«Τα πορίσματα αυτά που περιμένουμε για τα δύο άλλα παιδιά είναι ένα επιστημονικό έργο που συντάσσεται υπό ασφυκτική πίεση της κοινής γνώμης. Περιμένουμε να τα δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος.

Η συνέντευξη του συνηγόρου υπεράσπισης

Γιατρός του Καραμανδάνειου «φωτογραφίζει» τη Πισπιρίγκου – Αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από τη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, γιατρός του Καραμανδάνειου νοσοκομείου αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από το προσωπάκι της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στις 11 Απριλίου του 2021, η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο και το απόγευμα εκείνης της ημέρας, υπέστη την ανακοπή. Από τις περιγραφές της μητέρας που καθόταν δίπλα στο κορίτσι, ξαφνικά άρχισε να χτυπάει το οξύμετρο και να ακούει τον θόρυβο.

Όταν λοιπόν πήγε να βρει τους γιατρούς, μία εκ των γιατρών δήλωσε: «Ήμασταν στο γραφείο και μας χτύπησε την πόρτα. Μας είπε, ”σαν να ακούγεται το οξύμετρο».

Μάλιστα, η γιατρός ανέφερε στην κατάθεσή της ότι είδε την Τζωρτζίνα στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments