Focus

Michelle Obama: Το δώρο που έκανε στην μητέρα της για την ιδιαίτερα μέρα

Michelle Obama: Το δώρο που έκανε στην μητέρα της για την ιδιαίτερα μέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Michelle Obama: Παγκόσμια ημέρα μητέρας και εκείνη τίμησε την δικιά της με πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Μια ιδιαίτερη έκπληξη ετοίμασε φέτος για να τιμήσει την Γιορτή της Μητέρας η Michelle Obama. Η Πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους, πως μια νέα έκθεση αναμένεται να δημιουργηθεί στο Προεδρικό Κέντρο Ομπάμα, η οποία θα αποτίνει φόρο τιμής στη μητέρα της, Marian Robinson.

Το project με τίτλο “Opening the White House” πρόκειται να παρουσιάσει τις αξίες αλλά και την φροντίδα που έλαβε καθ’ όλη την διάρκεια της ζωή της η 58χρονη Obama από την μητέρα της

“Γεια σε όλους. Είμαι η Michelle Obama, γνωστή και ως κόρη της Marian Robinson” ακούγεται να λέει στην αρχή του ολιγόλεπτου βίντεο η Αμερικανίδα δικηγόρος και συγγραφέας, ανακοινώνοντας στην συνέχεια τα σχέδια για την δημιουργία της έκθεσης. Όπως επισήμανε, σε αυτή η επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν αρκετά σπάνια οικογενειακά στιγμιότυπα από την παιδική – εφηβική ηλικία της Michelle έως την συνύπαρξη ολόκληρης της οικογένειας στον Λευκό Οίκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

“Το να μεγαλώνω με τη μαμά μου ήταν πάντα μια περιπέτεια. Αλλά πάνω από όλα, η μαμά μου μου έδωσε αυτή την αδιάκοπη, άνευ όρων αγάπη που ήταν τόσο σημαντική για μένα μεγαλώνοντας. Η τελευταία μου δίδαξε πώς να σκέφτομαι για τον εαυτό μου, πώς να χρησιμοποιώ τη φωνή μου και πώς να καταλαβαίνω τη δική μου αξία. Πολύ απλά δε θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα χωρίς την μητέρα μου” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Marian Robinson είχε την τιμή να μείνει μαζί με την οικογένεια στον Λευκό Οίκο, απολαμβάνοντας την συντροφιά των δύο εγγονών της, Malia και Sasha, ενώ έμεινε γνωστή με το παρατσούκλι “Grandma-in-Chief”. “Όταν ανοίξει το μουσείο, αυτό θα είναι ένα μέρος που θα υποδέχεται ανθρώπους από όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο, και χιλιάδες οικογένειες όπως η δική μου. Σ ‘αγαπώ, μαμά – σε ευχαριστώ που είσαι καθοδηγητικό φως στη ζωή μου.” κατέληξε η Michelle Obama.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments