Ελλάδα

Πάτρα: Τα εξώδικα της Ρούλας – Σε ποιους τα έστειλε

Πάτρα: Τα εξώδικα της Ρούλας – Σε ποιους τα έστειλε

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Στην αποστολή εξωδίκων προχώρησε η 33χρονη προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με παραλήπτες τον εν διαστάσει σύζυγό της και κατά τοπικής εφημερίδας

Τι ζητάει από τον Μάνο Δασκαλάκη

Με το εξώδικό της στον εν διαστάσει σύζυγό της, του γνωστοποιεί ότι είναι κρατούμενη και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η Ρούλα αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους, και του επισημαίνει ότι θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους αλλά και τα έξοδα που έχουν προκύψει. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα, εάν δεν μπορεί ο ίδιος.

Στο ίδιο εξώδικο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Η κα Πισπιρίγκου σημειώνει πως ο κ. Δασκαλάκης με αυτό τον τρόπο γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα. Όπως αναφέρει, ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

Τέλος, η κρατούμενη καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να κάνει τη λίστα με όλα τα πράγματα, που έχουν στο νοικοκυριό τους, στην οδό Μπιζανίου 27 στην Πάτρα.

Τον καλεί να πάρει ό,τι αντικείμενα επιθυμεί, προκειμένου να δώσει εντολή σε συγγενικά πρόσωπα της να αδειάσουν το σπίτι.

Τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί τον κ. Δασκαλάκη να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της.

Το εξώδικο στν εφημερίδα

Μετά το εξώδικο προς τον, εν διαστάσει, σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου απέστειλε άλλο ένα, αυτή τη φορά προς την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Αναστασόπουλος, η πλευρά της κατηγορουμένης ισχυρίζεται μέσω του εξωδίκου πως η εφημερίδα έχει προβεί σε διασπορά ψευδών ειδήσεων τον τελευταίο μήνα και ζητά την αποφυγή τέτοιων ενεργειών στο μέλλον.

Ο δημοσιογράφος επισήμανε πως η εφημερίδα δεν ευθύνεται για τη διασπορά όλων των πληροφοριών που αναφέρονται στο εξώδικο.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments