Διεθνή

Βρετανία: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 215 εκατομμύρια ευρώ – Χαμός στο Twitter

Βρετανία: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 215 εκατομμύρια ευρώ – Χαμός στο Twitter
Τα σχόλια έπεσαν βροχή για τον υπερτυχερό με τους περισσότερους να διακωμωδούν το κόστος ζωής στη Βρετανία

Το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία της Βρετανίας κέρδισε ένας υπερτυχερός λαχείου και το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια που είχαν στον επικεντρό τους, τι άλλο πέρα από τα…οικονομικά και το κόστος ζωής!

Ένας τυχερός παίκτης κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο πέτυχε και τους επτά αριθμούς του EuroMillions και έγινε χθες Τρίτη ο μεγαλύτερος νικητής του Εθνικού Λαχείου της χώρας κερδίζοντας το τζακ ποτ των 184.262.899,10 λιρών (215.294.613,94 ευρώ).

Ο υπερτυχερός εμφανίστηκε για να παραλάβει το βραβείο του, και πολλοί συμπατριώτες του στο άκουσμα της είδησης έσπευσαν να σχολιάσουν «επιτέλους κάποιος θα μπορεί να πληρώνει τους μηνιαίους λογαριασμούς ενέργειας», εν μέσω της αύξησης του κόστους ζωής.

Ο νικητής του λαχείου έγινε έτσι ένας από τους 1.000 πλουσιότερους ανθρώπους στη Βρετανία, με περιουσία μεγαλύτερη αστέρων όπως του Ρόμπι Ουίλιαμς, του Σερ Τομ Τζόουνς και του Εντ Σίραν.

Από τη στιγμή που το λαχείο επικυρωθεί και πληρωθεί, ο κάτοχός του θα μπορεί να αποφασίσει αν θα το δημοσιοποιήσει. Μέχρι τότε δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί που έχει αγοραστεί το νικηφόρο δελτίο.

Ωστόσο, οι Βρετανοί κατέφυγαν στο Twitter για να διακωμωδήσουν την εκτίναξη του κόστους της ενέργειας και των τροφίμων στη χώρα, αστειευόμενοι ότι τώρα ο νικητής θα μπορεί απλώς «να αντέξει οικονομικά τη θέρμανση».

Ένας έγραψε: «Αυτό ισοδυναμεί με μια ώρα καλοριφέρ το χειμώνα».

Άλλος έγραψε: «Επιτέλους, κάποιος στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα μπορεί να πληρώνει τους μηνιαίους λογαριασμούς ενέργειας», με κάποιον να σχολιάζει ακριβώς από κάτω «για ένα μήνα…».

Άλλος σημείωσε: «Τουλάχιστον, κάποιος θα μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς ρεύματος και αερίου!», με το σχόλιο αυτήν τη φορά να είναι «τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments