Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους

Δέσποινα Βανδή: Καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους

Πηγή Φωτογραφίας: Mikrofwno.gr

Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση στα social media

Είναι δύο καλλιτέχνες που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο τους και αυτή η ανακοίνωση τους σίγουρα θα χαροποιήσει ιδιαίτερα το πιστό, όλα αυτά τα χρόνια, κοινό τους που τους ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, δύο σημαντικοί καλλιτέχνες θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής και θα ταξιδέψουν μουσικά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

«Ανυπομονώ!»

Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας χαρίζει αλλεπάλληλες no1 επιτυχίες και ένας εκ των κορυφαίων συνθετών,ο Γιώργος Θεοφάνους, υπόσχονται να μας μαγέψουν με μουσικές επιτυχίες.

«Μαγικες μουσικές βραδιές ξεκινάνε με το μοναδικό @theofanousg! Χαίρομαι που θα συναντηθούμε στη σκηνή με ένα δημιουργό που μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια όλα αυτά τα χρονια και έχει γράψει κι αυτός τη δικη του μεγάλη ιστορία στη μουσική! Ανυπομονώ!

Η προπώληση άρχισε στο @vivagr_tickets, 8 Ιουνίου στο Κατράκειο! Επιτέλους θα ανταμώσουμε μετά από τόσο καιρό!» ανέφερε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments