Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα 5 καλύτερα τραγούδια του νέου δίσκου του «22»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα 5 καλύτερα τραγούδια του νέου δίσκου του «22»
Κωνσταντίνος Αργυρός:Όσα θέλεις να ακούσεις φέτος το καλοκαίρι

Την περασμένη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε μετά από πολύ καιρό τον νέο του δίσκο με τίτλο «22», ο οποίος έχει μερικά διαμαντάκια που θέλουμε να τα ακούμε δυνατά στο αμάξι.  Πρόκειται για έναν δίσκο που στην βάση του μιλάει για την αγάπη, τον έρωτα, τα αστέρια, τη θάλασσα και το φεγγάρι. Χωρίζεται σε τρία μέρη: Νοσταλγία-Φως-Ενέργεια. Σε κάθε μέρος θα συναντήσει κάποιος τραγούδια καινούργια και κάποια που έχουν ήδη διανύσει μια πορεία τα τελευταία δύο χρόνια, όπως το Αθήνα Μου.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Αυτό που μπορεί κανείς να ακούσει, είναι έναν Κωνσταντίνο Αργυρό που πειραματίζεται με τους ήχους και δείχνει να αναζητά κάτι καινούργιο να δώσει ή και να μάθει. Όχι μόνο μουσικά, αλλά εν γένει στη ζωή του. Ίσως δε θα ήταν υπερβολή να γράψω πως αυτό το άλμπουμ εκφράζει αυτή την κατάσταση: τη μετάβαση από ένα σημείο ζωής στο επόμενο. Ποια είναι η αφετηρία και ποιος θέλει να είναι ο τελικός σταθμός; Το ξέρει μόνο ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

 Έχοντας ακούσει αδιάκοπτα τα νέα του τραγούδια όλο το Σαββατοκύριακο μπορώ να πω πως έχω ξεχωρίσει τα 5 καλύτερα

Ο Ωκεανός είναι αυτό που ξεχώρησα από την αρχή. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός – και ο Λευτέρης Κιντάτος που γράφει τους στίχους – φαίνεται να μιλάει για έναν έρωτα που τελείωσε ή που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το Αφού Σε Βρήκα Δε Σ΄Αφήνω είναι περισσότερο δυνατό μουσικά με έναν μοντέρνο ήχο από αυτό που θες να ακούς στα summer clubs. Όσο αναφορά τον στίχο μιλάει από μόνος του.

Το Ηλιοβασίλεμα με τον Light είναι ίσως το τραγούδι με τις περισσότερες νέες μελωδίες και συνθέσεις από τον νέο δίσκο και σε αυτό σίγουρα έχει μεγάλη συμμετοχή ο Light με τη δική του καλλιτεχνική αντίληψη. Ακούγεται και ο ίδιος πιο ώριμος και αυτό συνδέεται αρμονικά με αυτό που θέλει να βγάλει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Σίγουρα θα περιμένεις από κάποιον  να στο αφιερώσει.

Μετά τη συμμετοχή της στο videoclip του Τίποτα Εσύ, η Ελένη Φουρέιρα κάνει και το πολυπόθητο ντουέτο με τον Αργυρό. Οι καταβολές τους διαφορετικές μουσικά, αλλά βρίσκονται και οι δύο σε μια φάση που έρχονται όλο και πιο κοντά και ενώνουν με ιδανικό τρόπο τις μουσικές τους ανάγκες και τεχνοτροπίες.

Και το πέμπτο είναι το Πειραιώτικο, ένας φόρος τιμής στον Περαιά και στον Ζορμπά γιατί τα όμορφα είναι και πασαλιμανιώτικα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments