Πολιτική

Συνάντηση Ανδρουλάκη με την ανεξάρτητη βουλευτή Κωνσταντίνα Αδάμου

Συνάντηση Ανδρουλάκη με την ανεξάρτητη βουλευτή Κωνσταντίνα Αδάμου
Όπως είναι γνωστό, η κ. Αδάμου είχε αποχωρήσει από το κόμμα Βαρουφάκη, καταγγέλλοντας bulling

Μετά από την συμμετοχή της στις εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ,η πρώην βουλευτής του ΜέΡα25 Κωνσταντίνα Αδάμου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κ. Νίκο Ανδρουλάκη για να επισφραγιστεί η ένταξή της στο κόμμα. Όπως είναι γνωστό,  η κ. Αδάμου είχε αποχωρήσει από το κόμμα Βαρουφάκη, καταγγέλλοντας bulling.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

Συνάντηση με τη βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, είχε την Τετάρτη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισφραγίζοντας την πολιτική συμπόρευση της με το Κίνημα. Η κ. Αδάμου συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και για την επιλογή των μελών των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων στις 8 Μαΐου.   Είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στο εξής θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος.

Η κ. Αδάμου θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής για την τρέχουσα κοινοβουλευτική της θητεία, καθώς ταυτίζεται με το αξιακό πολιτικό σκεπτικό του κ. Ανδρουλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments